Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NENSZI
újonc
SZIA!
TUDNA VALAKI SEGITENI ABBA ,HOGY MI A TEENDŐ AKKOR HA UTÁN GYÁRTOTT PATRON VÁSÁROLTAM ÉS AZT ÍRJA ,HOGY NEM KOMPATIBILIS VAGYIS NEM ISMERI FEL.
CANON PIXMA IP 1200 A NYOMTATÓ
PATRON ECO PIXEL PG 40
KÖSZI A SEGITSÉGET -
1989rigo
tag
válasz
mclaren777 #498 üzenetére
Üdv én hp lézeres nyomtatókat szoktam javítani és samsungot is de nem javaslom az UT toner használatát mert sajnos több esetben is találkoztam olyannal, hogy a rossz minőségű toner megölte a nyomtató alaplapjának a chipolvasóját. És sajnos tud kárt tenni több alkatrészben is. Amennyit meg lehet spórolni azt könnyen vissza is lehet költeni a szervizelésnél.
-
mclaren777
senior tag
HP 650-es patront nehéz utántölteni?
Tudtok linkelni ajánlott töltőkészletet/tintát hozzá?
Esetleg megbízható utángyártott patront?Ugyanezeket kérdezném a HP P1102 lézerről is.
-
Solyom88
tag
Az utángyártott tintákkal nagyon sok a gond, főleg a tintasugaras gépek esetén. Lézernél már kevésbé problémás, de ott sem probléma mentes.
Aki tintás gépben gondolkozik érdemes lehet ezt választani:
http://prohardver.hu/hir/uj_epson_nyomtatok_nagykapacitasu_tintatartallyal.html
Gyakorlatilag ugyanannyiért lehet üzemeltetni mint utángyártott tintával, viszont a gépeknek megmarad a garanciája. Nem szárad bele a tinta , nem kenődik el stb...nem a legfrissebb a cíkk, az árak azóta mérséklődtek.
-
felhasználóx
tag
Sziasztok!
Egy ôsôreg hp laserjet 6L hasznàlok legnagyobb megelégedettséggel, otthoni alkalmankénti hasznàlatra. Eljôtt az idô hogy tonert cseréljek benne mert elfàradt a régi és csíkoz. Szervíz javasolta a tonercserét. Elég nagy szórást làtok az utángyàrtott vonalon is 1800ft és 8000 ft kôzôtt. Mit javasoltok? Lehet venni az alját vagy inkább a a felsôbb àrsávból csemegézzek? A toner tìpusa c3906A.
Elôre is kôszônôm. Ûdv. -
hitchins
őstag
Sziasztok,
Van egy epson sx 515 nyomtatóm.
Mostanában nem nagyon volt használatban, viszont most kelleni fog.
Korábban T071x eredeti patron sorozatot használtam ezért egy T7015 multipackot néztem most is, de elég húzos lett az ára.
Van esetleg más olcsóbb alternatíva?
Lehetséges, hogy pár fényképet is nyomtatnék, ezért mindenképpen valami jó minőségű tinta érdekelne. A filléres de ennek megfelelően max dokumentum nyomtatásra alkalmas tintát inkább kerülném.
köszi -
hoppy
csendes tag
Tudtok megbízható toner utántöltőt? Jó pár helyen szívtam meg, most van egy gyári starter kitem, amit még egyszer talán újra lehetne tölteni, aztán ez is kuka gondolom. Vagy vegyek inkább egy utángyártottat? Az Ecopixelt javasolták, hogy jó márka, de kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra.
-
Munkas
aktív tag
Sziasztok!
HP Officejet Pro 8500-hoz akartam patront venni. Kiderült, hogy 25 eFt körül lenne a legolcsóbb (4 db 940xl) szett. Tavaly még 16-18 körül jár, mikor vettem a nyomtatót 10 eFt körül volt a 4 xl-es patron. A két nyomtatófej idén nyáron „furcsamód” egyszerre adta be a kulcsot, azok 35 eFt-ba kerültek, ezért a nyomtatót nem lenne érdemes lecserélni.Viszont elegem lett a HP csalásra épülő üzletpolitikájából:
Eladják a nyomtatót, olyan szöveggel, hogy fajlagosan ennek a legkedvezőbb a nyomtatási költsége. Aztán kiderül, hogy a nyomtatófejek is csak 3-4 patroncserét bírnak, és fele annyiba kerülnek, mint az egész nyomtató. A tintapatronok ára is pár év alatt háromszorosára emelkedik. És ez nem belépő kategóriás eszköz volt, az ilyeneket nyilván hosszabb távra tervezik a vásárlók. Néhány év után 4-5-ször annyiba kerül egy oldal nyomatása, mint ígértek, akkor mikor megvettemSzóval áttálnék utángyártottra. Milyen patront, és hol lenne érdemes megnéznem?
Nem baj, ha nem a legolcsóbb, de nem kell csodát tennie sem. Inkább ábrákat meg színes fénymásolatokat szoktam vele csinálni, de a megbízhatóság is fontos. -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Egy samsung ML-2165W nyomtatóm van, és a kezdő toner most fogyott ki.
Mindenképpen után gyártottat szeretnék venni hozzá.
Segítséget szeretnék kérni mire figyeljek oda.
Ha a legszarabbat sikerül megvennem, legrosszabb esetben mi történhet ??
Ezt találtam a legolcsóbban
Szóval mi alapján kell dönteni ?? -
tlala
addikt
Szaisztok,
HP1010-es nyomtatóhoz (Q2612A) milyen megbízható utángyártott patront ajánlotok jó áron az aktuális kínálatból?
Előre is köszi. -
BenQhunria
tag
Szép estét!
Egy olyan kérdésem lenne hogy , ha újra töltöm a Hp 364 tintapatront, attól még nyomtató üreset fog jelezni ha jól tudom, ez ellen mit lehet tenni?Ilyet hallottam ,hogy "Igen, működni fog, legfeljebb kifogyottat jelez." -
Hyperion
senior tag
Sziasztok!
Van egy Canon MG5250-es nyomtatóm, amit családi fotók nyomtatására szeretnék használni.
Újratölthető patron van benn, resetelhető csippel.Tudtok ajánlani jó minőségű tintát hozzá? eBay,Ali előny, de ha itthon is van olcsó az is jó. A lényeg, hogy jó minőségű legyen a nyomat...
Köszönöm!
-
morogx
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a hozzáértőkhöz:
Nyomtató vásárlás előtt állok, és szeretném tudni, hogy esetlegesen egy Brother MFC-J5910DW típusú jószág az eredetin kívül milyen gyártmányú patront eszik meg különösebb macera nélkül?
Ezen kívül mit tapasztaltok, hogy az ugy. tinták mennyire károsítják - avagy nem - a készüléket, és ez befolyásolja-e a kötelező jótállást?Előre is köszi!
-
zoli_1989
tag
Sziasztok!
Egy HP PSC 1217-es nyomtatóhoz kerestem patront és az lenne a kérdésem szerintetek ez a márka utángyártott patronból jó fajta?Orink HP FU C6657A utángyártott patron OR-CH57
Mert nekem az eredeti túl drága és csak sima dokumentumokat szoktam nyomtatni kevés képpel, de fényképeket nem.
-
rozmla
csendes tag
válasz
pacman789 #477 üzenetére
Üdv, nyugodtan használhatsz utángyártott patront, csak annyit kell tudnod, hogy legalább hetente egy tesztoldalt minimum nyomtass, mert ezek hajlamosak a beszáradásra. Egyébként én azt ajánlom eredetivel is legalább hetente egy tesztoldal legyen nyomtatva, mivel fúvókákba nyomtatófejbe beszárad idővel a tinta és akkor drága mulatság a javítás.
Patront kapsz több fajtát, én az ezprintet vagy orinket ajánlom, van chipes, és anélküli is utángyártottba.
Patront itt találsz, elfogadható áron, akár gyári csomagot : 364 pack(bkcmy) 8200-ért akár utángyártottat databja 900 Ft ért.
[link]Szép napot!
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Lassan lehet vennem kell tintát a nyomtatómba(hp photosmart 5520) utángyártottra gondoltam, de nem szeretném tönkrevágni a nyomtatót.
Az lenne a kérdésem, hogy utángyártott patronok között van megbízható márka aki nem gagyi tintával árulja a patronokat?Előre is köszi!
Üdv.:
pac -
hruodnand
senior tag
Akinek kell,
Canon Pixma IP, IX, MG, MX sorozathoz patron: LINK
Többet rendeltem belőle, így rám maradt. Nem kell töltögetni, berakod és megy tökéletesen. -
Peter_
tag
Végülis visszaraktam az eredetit, azokat elfogadta. Majd kivettem őket, leállítottam a nyomtatót áramtalanítottam, frissítettem a nyomtatódrivert, újraindítottam a számítógépet.
Ezután visszakapcsoltam a nyomtató elosztóját, rámentem a patroncserére, betettem a patronokat és működik
Hogy melyik oldotta meg nem tudom, de felismerte. Még úgy néz ki fejet kell tisztítanom, mert beleszáradhattak. -
Peter_
tag
t0715 utángyártott partronból milyet ajánlanátok? Epson sx100-hoz kellene.
-
Rusher4587
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék, nagyon nem értek a nyomtatókhoz és úgy tűnik, beleestem egy patron-csapdába.
Pár éve rokonaim vettek egy Lexmark Prospect Pro 205-ös multifunkcióst.
Az eredeti patronok most fogytak ki, és velem szereztettek be patronokat. Mikor megláttuk az itthoni horror árakat, azonnal le is csaptunk ebay-en egy olyan ajánlatra, amiben tíz patront kaptunk egy itthoni áráért:
http://www.ebay.com/itm/320666632822?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Persze, utángyártottról van szó, de nem gondoltam semmi rosszra, mert a saját Canon-om vígan működik utángyártottal...
Miután megérkeztek és behelyeztem őket, a nyomtató inkompatibiliásra panaszkodott. Mint megtudtam, ez valószínűleg a patronokban található chipnek köszönhető.
Kérdés: van-e megoldás erre, vagy kuka a megrendelt patroncsomag?
Van olyan utángyártott patron, ami egyáltalán működik ezekben a gépekben? Miért gyártanak és forgalmaznak egyáltalán ilyeneket, ha nem működnek?
Lehetséges, hogy az eladó rosszhiszeműen árulja ezeket a vackokat? (ha bizonyítani tudom, hogy tudatosan rossz, de legalábbis ellenőrizetlen kompatibilitású patronokat adott el nekem, akkor visszakövetelhetem a pénzem)
Fecskendővel festékátpakolás a régi patronokba működhet? Vagy tudok valamit csinálni a chipekkel?
Előre is köszi a segítséget! -
Zjunior
veterán
Sziasztok Canon mg5350/hez milyen jó minőségű utángyártott tintapatront ajánlottok?
-
szoszo75
aktív tag
Hali!
Epson Sx200 nyomtatóhoz, milyen utángyártott ajánlott?
Köszi. -
gar8
tag
Sziasztok!
Egy Samsung SCX-3205 készülékem van és most elég kedvező áron 5199 - ért találtam hozzá 1500 oldalt tudó utángyártott tunert a Nyomtatóeleség nevú netes boltban.[link]
Azt mondták három év garit is vállalnak a tunerre.
Van valakinek tapasztalata ezzel a bolttal vagy hohy milyen utángyártott tunert érdemes venni a fenti típushoz?Köszönöm!
gar
-
jordan9
csendes tag
Sziasztok. C IP 4850-be hol érdemes venni utángyártott minőségi patront??? Köszi a segítséget vagy tanácsot.
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Nyárára, de már most kellenének a tintapatronok az Epson SX200-as nyomtatóba feladatsorok végett.
Párszor vettem utángyártottat, de mindig megszívtam vele, pocsék színei voltak, még a fekete is árnyékosan jelent meg. Legutóbb vettem bele eredetit 8-9k-ért, szép éles volt. Színesbe nagyon nem nyomtatok, csak feketében többnyire. Mivel járnék jobban? -
baly2u2000
tag
válasz
baly2u2000 #455 üzenetére
Ha azóta esetleg van valakinek tapasztalata, kérem ossza meg.
Most City Ink Express CISS-eket nézegetek, próbálta már valaki? -
Létezik mindkettőhöz de nem necces a távol keletről rendelni ilyesmit
HP Deskjet 960c, Canon Pixma iP1700
-
Tron13
csendes tag
Hát akkor segítsetek. Van itt egy HP F4580 multifunkciós csoda gép. A színes patron 300 as " CC643E "sajnos kiürült. Után töltöttem, de hiába. A csoda gép nem akarja újra elfogadni. Azt böfögi fel folyamatosan, hogy a patron nem eredeti és egyébként is üres.
Hogyan lehetne rávenni a gépet, hogy ne akarja nézegetni a tinta szintet?
Esetleg azt érzékelje, hogy mindig tele van a patron?
A patront rávenni, hogy legyen kedves és a jelenleg valós szintet mutassa? -
Üdv, a HP eredeti tintapatronjai tölthetőek? Ha nem akkor HP 78 (C6578A) patronból milyen utángyártottat ajánlotok? 99,9%-ban fekete-fehérben nyomtatok csak sajnos ez olyan vicces egy nyomtató, hogy ha valamelyik szín kifogy onnantól feketében sem hajlandó nyomtatni. Az eredeti nálam most fogyott ki. Igen 2007-ben járt le a szavatossága.
Megesett, hogy fél évig rá sem néztem a nyomtatóra ennek ellenére soha nem száradt be szóval drága volt-drága volt de csak megérte a pénzét. Viszont most tényleg nincs felesleges 15 000 forintom erre. Jó lesz az utángyártott is főleg, hogy színeset három évente egyet nyomtatok vele. Feketéből már a sokadik utángyártott ezPrint patront fogyasztom de színesből lövésem sincs milyet nézzek. Az teljesen mellékes, hogy milyet nyomtat az sem érdekel ha atom csíkoz vagy mittomén a lényeg, hogy sokáig bírja beszáradás nélkül. Ötletek? És még valami: Canon Pixma IP1700 nyomtatóhoz kapható itthon CISS szett? Mert ha igen akkor lehet inkább azt állítanám talpra az amúgy is sokkal szebben is nyomtatott mint a HP-m.
link javítva
-
ZS3NI
őstag
Hi!
Van egy HP LaserJet P1102w nyomtatóm (CE285A tonerrel) és azt szeretném kérdezni, hogy hol érdemes tonert venni? Eredetivel foglalkozzak csak, vagy jók az utánagyártottak is? Ahogy néztem utángyártott már van 3k körül neten (ez gyanúgyan olcsó nekem) amíg eredeti 15k körül kezdődik. -
baly2u2000
tag
Epson Workforce WF-3520 gépállatom T1306 és T1295 (multipakkok) tintákat szereti.
Sajnos sok helyen nem tüntetik fel a gyártót sem, jó lenne ugyanolyan UGY-t rendelni hozzá a jövőben.
Milyen chippel rendelkező Ugy patront ajánlotok helyette és honnan szoktátok rendelni az adott márkát?u.i. Képnyomtatás nincs, a színhűség miatt sem megyek a falnak de nem bánnám ha nem száradna be 1 hét alatt.
Köszönöm a válaszokat!
-
TA68
őstag
Ez vajon milyen minőségű patron lehet? Svájci gyártmány. [Peach]
[Peach Patronen] -
kaszas19
senior tag
Sziasztok.
Kérdezném tőletek hogy valaki használt már ilyen utántőltőt és ilyen szettet? HP 337 és 343-mas patronhoz venném meg ha jó csak akkor. -
source12
csendes tag
Epson SX525WD multifunkciós nyomtatóm van - 1 fekete, 3 színes patronnal. A fekete patron kifogyott. Ilyenkor a nyomtató szoftvere feltesz egy komoly kérdést: Kikeverje-e a feketét a színesekből? Erre IGEN-t mondtunk. A feketét eredeti patronnal kicseréltük (szabályosan a leírás szerint), de a fekete patront továbbra is 100%-on van, a színesek meg rendesen apadnak! Van valakinek ötlete, mivel próbálkozzak (illesztőprogramot cseréltem, reset-áltam (kb. 30 percig áramtalanítottam).
Tudtok segíteni?
-
Tv
senior tag
Sziasztok
Vettem töltőkészletet, canon pg-510 -es patron szeretnék tölteni vele. EZprint készletet vettem. [link] a képen alul jobb oldalt látható két cucc mire szolgál? Az egy az a kis gumis cseppentő/szippantó, másik csak egy műanyag darab a végén tompa "tüskével". Illetve ha nincs "töltőkeretem" a patronhoz, akkor a légtelenítés miképp oldható meg? Vagy ha nem volt kifogyva a parton és úgy töltök rá, akkor nem olyan fontos?
Szerk. valamint a kis zacskóban vannak kis fémgolyók, ezek mire szolgálnak?
Illetve még egy kérdés. Kaptam egy új canon pg-510 patron, (másik nyomtató mellé volt), de a régi még jó. Ha az újat nem bontom fel még jó ideig, akkor az be fog így száradni gyári csomagolásban? Hogy jobb, ha felváltva használom a két fekete partont, vagy ha az új becsomagolva marad még?
-
Pem
csendes tag
Nekem egy Canon mg 5350 multifunkciós nyomtatóm van milyen utàngyàrtott tintàt érdemes venni? Érvek ellenérvek ha lehet. Köszi
-
paxelf
csendes tag
Sok kísérletezés után a KMP Print márkát tartom a legjobbnak.
Nem tartozik a legolcsóbbak közé (mondjuk nem is gagyi kínai hulladék, hanem német), de így is nagyságrendekkel olcsóbb az eredetinél. A színhűség messzemenően a legjobb, a házilag nyomtatott fotóimon még a bőrtónusok is szépek.
Ezekkel próbáltam: HP Photosmart 5510, HP 6510, HP PSC 2410, Epson Stylus SX210 és SX620FW
De most már az irodában is KMP-t használunk, csak itt lézernyomtatókba:
HP LJ 1200, Canon MF 5600, Dell ColorLaser 1320
Évek óta zéró probléma. Vagyis egyszer volt egy toner amit nem fogadott el a gép, másnapra kicserélték, azóta sincs gond, ajánlom őket. -
fulton
addikt
Értem köszönöm az infot
-
fulton
addikt
Magyarán azt mondod egy ilyen fuvóka ellenőrzéssel 2 hetente erejéát vehetjük az eltömődésnek?
Mert rendben, akkor ezt végre fogom hajtani. -
Az kicsiket ritkábban, a nagyokat, amiknek a feje 30× nagyobb minta a hagyományos tintasugarasnak, ott nagyon gyakran egy-egy fúvóka eltömődik, ezeknél a 8 színes, színhelyes PROOF nyomtatóknál már egy fúvóka eltömődése is is látszik.
Amilyen nyomtatod neked van, annak elég hetente-kéthetente egy fejellenőrzést nyomtatni, hogy véletlenül se száradjon be (tehát nem az ellenőrzés miatt).
Ha mégis beszáradna, akkor a gyári festékkel még helyre lehet hozni, ami nyomtatótól függően egy teljes gyári patron vagy egy teljes garnitúra gyári patron elhasználásával jár, ami nem kis összeg.Az utángyártottakkal nem fogsz színhelyesen nyomtatni, legalábbis ezprint, orink vagy g&g -vel nem lehet.
-
fulton
addikt
Na ellenőrzök gyet.
re:
Kész van, hát ilyen kockákat nyomtatott mint a redőny. De én nem látok semilyen hibát rajta. Minden szinből megvan.Egyébként nem értem mindek kéne naponta ellenőrizni?
-
fulton
addikt
Hát nem vitatkozni akarok de , van hogy 3-4 hétig nem nyomtatok vele és semmi baja. Igaz azótta fényképet nem nyomtattam.
A fotó előhívásról meg, annyit ez a nyomtató messze nagyon jó minőségben nyomtat fotót. Veri a labori előhívásokat. Csakhát a tinta...(De nem is szeretném elszólni!)
-
fulton
addikt
sziasztok
van egy epson 730WD nyomtatóm, milyen utángyártott tintát ajánlanátok hozzá ami nem szárad bele jó is, viszont olcsóbb mint a gyári.
Ha fényképet is szeretnék nyomtatni?
Esetleg ezzel a típussal + utángyártott tinta, valami tapasztalat? -
zotyesz 1
tag
válasz
arnyekxxx #433 üzenetére
En az IP4300-as nyomtatoba a pigmentes helyett mindig dye feketet toltottem,es ezzelnem volt gond. vagy vegyel ures utantoltheto patront,amiben meg nem volt pigmentes tinta,vagy az eredetibol amennyire lehet szivd ki a pigmenteset (en sok oblitessel atmosattam). A pigmentes tinta arra jo,ha fekete betuket nyomtatsz normal nyomtatassal,ekkor a pigmentesbol hasznal,nade! azt tapasztaltuk,hogy az 1pl-es duzniket is bizonyos ido utan eldugitja a pigmentes festek,meg az eredeti is,az csak ido kerdese hogy mikor.En altalaban foto nyomtatasra hasznalom. Igaz,1 hete tonkrement a 4300-as nyomtatom,mert a papirt felre huzta,meg a dvd talcat is mindig kidobalta,nagyon leszolgalta mar az idejet,viszont a fej meg most is tokeletesen ir. 4950-est vettem,hozza ciss-t es gondolkodom venni meg egy 4950-est tartaleknak amig lehet kapni. 7250-est nem akartam,mert mig a 4300-asnal 13ml-es,4950-nel 11ml-es,7250-nel 9ml-es (xxl 11ml-es). Igy ha tonkre menne amostani4950-es,legkozelebb nem kellene ciss-t vennem.
Az Epson nemreg kiadta az L800-ast,jol hangzik a 70ml-es tartalyokkal,viszont ezt feltem megvenni,mert regen barmilyen nem eredeti epson tinta mindig fel ev utan kinyirta a fejet. -
válasz
Istikee007 #434 üzenetére
chip-el rendelkezőt kell venni 850-1000Ft körül kapsz, úgy működik mint a gyári, de fényképet ne akarj vele nyomtatni, habár gyárival sem jó.
-
Istikee007
tag
Sziasztok.
Epson Stylus Sx425W nyomtató felől érdeklődnek hogy utángyártott tintapatront érdemes e bele venni?
Müködik e vele rendesen?(Itt pl. arra gondolok hogy van amelyik nyomtatónál a utángyártott tintapatront nem jelzi ki a nyomtató,mintha nem is lenne benne patron)Illetve milyet ajánlotok?(Chip reseterem van hozzá). -
arnyekxxx
veterán
üdv!
Pigment fekete helyett lehet tölteni dye feketét canon PGI-525 BK patronba vagy ez kinyírja a nyomtatófejet/szimplán nem nyomtat vele/ronda lesz?
-
lj86
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok tanácsot adni, hogy egy régi HP (Deskjet 3745) nyomtatóba, HP 27-es patron való bele, milyen utángyártottat érdemes venni? Melyik a jó utángyártott "márka"?
Az EzPrint patronjairól mik a vélemények?
(ami most hp-s benne van az teljesen be van már száradva, így vennénk egy újat)köszi
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok
Az iránt érdeklődnék, h barátnőméknek HP F2180 multifunkciós nyomtatójuk van, épp kifogyott a parton, és javasoltam neki, h jobban megérné egy utángyárottal próbálkozni, mivel látok olyat is, ami 400% teljesítmény, azaz nyomtatási értéket ígér. Mennyire jó ez, ha nem eredetit veszünk, hanem mondjuk ezt?
Vajon a véleményeknél írt hozzászólóhoz hasonló történhet velem is, vagy neki csak szimplán beszáradt, mert nem használta?
Bocs, de nincs sok tapasztalat a témában! -
törölt tag
Üdv!
Van egy hp c5180 nyomtatóm és a gyári patront utántöltötték nekem egy üzletben!Hibakódot ir ki, azt hogy tintarendszer hiba!Mi lehet a gond?Nem szereti az utántöltést? -
IppY
tag
Csak mert megígértem és válaszoltak, sajátjukat ajánlották. Meg is rendeltem, kipróbálni.
Idézem:
"Tisztelt Uram!
Elsősorban mindig a saját márkás patronjainkat tudom ajánlani. Általában, saját márkásként, csak megbízható gyártók, letesztelt patronjait áruljuk. A Mediarange patronjai is jó minőségűek, minőségi panasz eddig nem érkezett rájuk.
Hosszútávon érdemes mindig ugyanolyan után gyártott patront használni, és a Mediarange termekéiből nem várható későbbi utánpótlás, így ebből kifolyólag is az ITmedia terméket javaslom.Üdvözlettel ITmedia.sk Team"
-
sec0nd
tag
Új nyomtatót szeretnék venni, ezen a modellen gondolkodok: HP Deskjet Ink Advantage 3525.
Van HP utántöltő készletem, ehhez a nyomtatóhoz való patron tudom tölteni és a szintjelzőt tudom resetelni? -
ezt szoktam venni, kiszállítással kb 4400Ft, de fotónyomtatáshoz nem alkalmazom.
Ezt nem próbáltam még, kb 4800 FT
-
Hadi
tag
Nekem is mg 6150 van és ugyan ez a kérdésem mint Ippynek
-
IppY
tag
Sziasztok!
Canon MG6150 nyomtatómhoz érdeklődnék után gyártott patron opciók után. Tudtok ajánlani valamit ami mostanában jó lehet fekete-fehérre nyomtatni dokukat és olykor képeket fotópapírra? Ha jó minőségben tud nyomtatni de olcsóbban mint az eredeti érdekelne mert nem gyakran nyomtatok.
Színeseknek: CLI-526 C/M/Y + Grey + Black
Fekete: PGI-525 Black Ink TankTippe(ke)t előre is köszönöm!
-
MirP05
csendes tag
Sziasztok, remélem jó helyre írok!
Canon Pixma MG3150 nyomtatóba szeretnék utángyártott patronokat.
Lehet ilyet kapni? Az eredeti nagyon drága és sehol az ég világon nem találok bele utángyártottat!
A patronok amikről szó van:
Fekete: PG-540 vagy PG-540XL
Színes: CL-541 vagy CL-541XLEsetleg töltetni lehet?
Köszi előre is a válaszokat!
-
leleszi
csendes tag
válasz
#41635072 #409 üzenetére
2011 októberben vettem az EPSON SX525WD-m. A gyári patron kimerülése óta csak utángyártottat használok, ha van ORINK-et. Ez havi min 1, ha sok a meló 2-3 garnitúrát jelent.
Rendszerint fotót nyomtatok sima papírra a munkámhoz. A fejeket eddig összesen kb 4-5 alkalommal tisztítottam, kb ugyanennyiszer kellett fejet igazítani. A tisztítás 1-2 fúvóka tömődése miatt volt, nem tömeges beszáradástól. A színhelyesség nem tökéletes, de a gyári ár harmadáért elfogadható. (a fekete kissé szürkés, a piros bordóba hajlik)
Ha 1-2 hétig nem nyomtatok, akkor sem szárad be.
A nyomtató ára anno 26-27 e Ft volt, amiből a patronok értéke 14 e Ft. Az ORINK tinták 2 cserével megkeresték a nyomtató árát, ha holnap menne a kukába a cucc, már akkor sem lehet szavam sem. -
-
törölt tag
Itt nem színhelyességről volt szó, hanem arról, hogy a magenta partonba ne barna legyen a tinta...
Ráadásul anno még azt is bekamuzták a honlapjukon, hogy a Canon tinták referenciagyártója az Orink.Azt meg nem értem, hogy egy A4-es lap nyomtatása miért kerülne 1000Ft-ban, holott a festékanyagot nagytételben veszitek, a kalibrálás meg egyszeri kb 20-50K.
-
válasz
#41635072 #411 üzenetére
Nagy sajnálatomra se a tulajdonosa sem más kapcsolatban nem állok velük.
A színek meg nem hiszem, hogy bármelyik utánagyártott patronnál jók lennének, de szerintem még meóközelítően sem lesznek élvezhetőek.
Az orinket azért ajánlottam, mert még nyomtatót nem tett tönkre a környezetembe, ami az utángyártott patronoknál már jónak számít.Ha színhelyes nyomtatást akar az ember, ahhoz kalibrált Proof nyomtató kell, ami 500.000Ft-nél kezdődik. Munkahelyen például ilyent használunk, egy A4-es nyomat önköltségi ára el is éri az 1000Ft-ot. De ez 100% hogy színhelyes lesz.
-
laszlo2
csendes tag
Helló.
Epson sx218 nyomtatóba,milyen utángyártott patront ajánlotok?
Eddig Ezprint használtam de most azt mondták többen is,hogy váltsak mert azok nem jók!!
Előre is Köszönöm. -
pici79
tag
-
Méh-ész
csendes tag
Köszi Neked is, és Epzon-nak is!
Bocs, csak egyéb gondok miatt eddig nem jártam erre. Amint látom, az Epson L széria, gyakorlatilag gyári CISS rendszer, ami így szimpatikusabb, mint a sufnituning. Csak hát az ára...
Bár ha a Ciss meg csak drágább nyomtatókhoz érhető el, akkor megint ott vagyok, ahol a part szakad.Éppen nem félek egy kis Mekk-Mesterkedéstől, de ha alig van a végén árkülönbség, akkor még gyúrok egy kicsit (sokat) az Epsonra
.
Majd utánanézek egy kicsit az áraknak, aztán választok valamit, még 1x köszi. -
atala
addikt
Epson T0801 patronból milyen utángyártott márkát ajánlanátok?
A mostani canon-nál nekem a procolor vált be.
Ezeket hogyan lehet használni? Resetert kell venni hozzá? Mert a canonnál ki volt kapcsolva a tintafigyelés, és ennyi. -
flash-
veterán
Sziasztok
epson dx4400 hez vettem utángyártott tintapatront
müködött de ma azt írja hogy a tintapatronok nem ismerhetőek fel.
kivettem visszaraktam de ezt írja még mindig ki.ötlet?
a patron márkája NeoTech
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest