Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint0509
csendes tag
Sziasztok! Koszi a tanacsokat, mwgvettem neten a G2-t. A kerdesem az lenne h az MM ram akarja tukmalni a kalibraciot de annak van ertelme?
Koszi!
-
balint0509
csendes tag
Sziasztok!
Lg g2 vagy lg c3 jobb es miert? 55 col meretben? A ketto arkulonbozete kb. 60ezer. A jobb proci es frissebb OS nem a C3at teszi jobba? Koszi
-
balint0509
csendes tag
Az Lg C3 -at es G2-tv learaztak az mm-ben. Mivel en ezekre kaptam javaslatokat lehet mar nem varok tovabb. Kivalasztom valamelyiket. Bar lesznek JOY napok, azzal lehet meg jobban jarnek... nagy a dilemma
-
balint0509
csendes tag
Sziasztok!
Szerwtnek uj tv-t venni, ki is toltottem a kerdoivet. Elore is koszonom.
1. Tévére szánt összeg, forintban?
250-350 e Ft
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)film, sorozat (hbo, netflix, youtube)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?55 col, kb 3 meter
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?vilagos, es valtozo h mikor
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?Enyhen oldalrol es egyedul.
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)streaming+ youtube
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)Hdmi, bluetooth, vezeteknelkuli csatlakozasok
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?falra fuggesztett
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)Marka (lg, samu, sony)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)konnyu iranyithatosag. Pl youtube miatt
11. Csak új vagy használt
Csak uj
Egyebkent egy Sony KD-55xe8505 tv-m van es elado -
balint0509
csendes tag
Vegul sony kd55xe85 tv t vettem 220e ft ert. Remelem jo lesz.
-
balint0509
csendes tag
válasz Pro Koryak #20717 üzenetére
Koszonom! Ez tenyleg hasznos honlap. Azonban orommel vennem ha tudnatok ajanlani is ilyen tv-ket (10 bit, 49-55col, nem horror aron), tapasztalatok vagy olvasott tesztek nyoman. Koszonom!
-
balint0509
csendes tag
Sziasztok!
Tv vasarlas elott allok. Abban kernem segitsegeteket h milyent vegyek. Mar elolvastam csomo mindent es azt szurtem le hogy 10 bit es VA panel a legjobb valasztas de sajnos nem latom egyik gyarto honlapjan sem a tv leirasnal hogy melyik van ezzel a specifikacioval szerelve. Segitenektek ez ugyben? Van ra 200-250e ft-om, meret 49-55 col- ig, artol fuggoen. Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Warships
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Digitális Állampolgárság Program
- Projektor topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest