- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geralt
újonc
Sziasztok!
Van értelme 170-et adni a 43C735-ért vagy felesleges és inkább 140-ért 43C639?
Nem igazán látom, mi a különbség. Köszi![ Szerkesztve ]
-
cd930
aktív tag
válasz Geza74 #73849 üzenetére
Egyre jobb a táblád!
A C12 cellában zárójelbe tehetsz 230-at, annyi volt a legalacsonyabb ára.
Az E14 miből számolja a -47,5%-ot?
Biztos, hogy mind tudja a timeshift-et? Mintha valaki ennek ellenkezőjét írta volna.Vhiktor két USB melyik modelleken van? Összevissza képek keringenek, van, amelyiken még USB3 is van..
[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
Vhiktor
veterán
válasz nelsonmanian #73850 üzenetére
Egyértelműen 90b
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Geza74
tag
Egyre jobb a táblád!
Köszi! Szerintem ma lesz utoljára több időm vele foglalkozni, jövő héttől lassulni fog...A C12 cellában zárójelbe tehetsz 230-at, annyi volt a legalacsonyabb ára.
Oks, köszi.Az E14 miből számolja a -47,5%-ot?
Én számolom. Tegnap 590e volt az ára.Biztos, hogy mind tudja a timeshift-et? Mintha valaki ennek ellenkezőjét írta volna.
A gyártói adatlapokról vettem az információt. Ezek alapján egyedül a C935 nem tudja (amit kicsit furcsálok)[ Szerkesztve ]
-
adamhun94
tag
Köszi a táblázatot!
Olvasgattam visszamenőlegesen a tv-kről, aztán behúztam végül egy 55C635-öst. Elég lett volna egy 50"-es is, de konkrétan olcsóbb a nagyobb és ennyit még hajlandó voltam kiadni egy új tv-ért. Egy régi 32"-es buta Samut vált majd, csak férjen be a kocsibaA kamu 120hz-et meg majd megnézzük, ha egyszer lesz egy PS5
-
Geza74
tag
válasz Tibiajax #73854 üzenetére
szeretném megkérdezni, erre akkor rá mondtok-é egy ámen-t nekem?
Esetleg fuss egy kört még az idei szériás C635-tel is, hogy nem ér-e meg plusz 40-et (lehet, hogy nem).
A TCL-nél a P a budget széria, a C a mid-range.
Ráadásul a TCL úgy tűnik még az a cég, amelyik komolyan veszi azt, hogy évről évre VALÓBAN feljlesszen, szóval simán lehet, hogy sokkal jobb az idei C6xx a tavalyi P7xx-nél. -
cd930
aktív tag
válasz golan7 #73859 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy a C835-ön belül a nagyobb méretek ebben (vagy bármi másban) eltérő tudásúak-e.
Pl csatlakozók vagy tudás tekintetében a nagyobbakat jobban el szokták látni más márkáknál.#73860 Geza74 Na ez érdekes, a valóságban hogyan van vajon..
@ Vhiktor! Timeshift-et tesztelted már bármelyik TCL-ben?
[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy olcsó tv-t az emag BF akcióban, starlight 32slta1000h. Viszont semmit nem találok róla, az lenne a kérdésem, hogy ez mot smart vagy nem? Ezt miből tudom eldönteni, esetleg még szállítás előtt?
A nejemnek lenne a munkahelyére, és nem szeretnék plusz eszközt, ha viszont van rajta legalább youtube akkor már oké.
Köszönöm a válaszokat!Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
rainman72
Topikgazda
-
Potib
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek 2 tv között dönteni. Régi Panasonic TX-55FX633E lenne cserélve.
Vagy más alternativát is meghallgatok 400.000 a max. es 70-es a legnagyobb, ami elfér.
Netflix, és xbox megy rajta.
Nem értek hozzá, legyen gyönyörű a képe és viszonylag a hangja is.Előre is köszönöm!
-
rainman72
Topikgazda
A 330e ár jó érte [link]
A TCL jóval alapabb tv mindenben,képfrissités,hdr fény,háttérviágítás,fekete megjelenítés,színek stb..
Megnézem már mi van még 300 környékén
Semmi szinte 200 és 300 között.
300 felett a Hisense utána meg a Samu Q80B.
Aztán Sony X90 vagy X93J.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
konq
csendes tag
Sony 55x93j 270 az emagon!
-
Vhiktor
veterán
Nem teszteltem, de van lehetőségem kiprobalni, majd vasárnap.
A jövőbeni tesztekbe beleveszem[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Nézegetem az LG OLED65C21LA és az LG OLED65A23LA modelleket.
Olvastam teszteket róluk, néztem videókat is.
Nagyjából képben vagyok a papíron szereplő különbségekkel, de a kettő közti használatival nem. Tehát azt nem tudom eldönteni, hogy megéri e a C2 az árkülönbözetét az A2-vel szemben. Illetve azt, hogy a 60 Hz-hez képest a 120 Hz normál felhasználásnál (striming, tv, 4K filmezés és nagyon kevés Xbox One S) ad-e nekem annyi pluszt.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Tibiajax
nagyúr
jó, akkor ver.2:
TCL 65C639
20dekával több lett, maradhat? -
Malfroy
aktív tag
válasz fenergie84 #73875 üzenetére
meg
Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató
-
Saccco
nagyúr
Sony 55X93J 269eft Emag-on, jó ár.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
rainman72
Topikgazda
-
nelsonmanian
senior tag
65” tvhez(QE65QN90BATXXH) keresek fali konzolt. Van ajánlott? Ami fontos, hogy 20 centire legalább a faltól El lehessen húzni a tvt.
-
paulkaresz
aktív tag
megoldódott
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
NyMRooD
őstag
Philips ambilight-nak van valami külső eszközös értelmes koppintása ami más tévéhet használható és hozza azt a szintet?
u.i. Ma olvastam itt, hogy Philips support nem a legjobb, ez mit jelent? Én a telekomtól tervezek venni egy Philips vagy LG Oled tv-t (ha 55" lesz akkor 807/12 ha 65" akkor C21) ha előbbit választom és pixel hiba vagy bármi gond felmerül akkor így jártam vagy csak az LG support annyira jó, hogy nincs versenytársa?
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
butyu
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan samsung tv-t a mi 32 v 40 v 43 méretben tudja a hdmi 2.1 -et és jó x-box series s/x mellé?
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
NyMRooD
őstag
válasz Malfroy #73888 üzenetére
Aha és ha mégis? Akkor szívás van? Ha jól értem LG-nél kijönnek és helyben cserélik, Philips-nél meg MM-es ismerős azt mondta, hogy náluk MM intézi (be kell vinni és ők gariztatják, vagyis régebben így volt most már nem melózik ott), ha ez van a Telekomnál is akkor az nem annyira gáz, csak kérdés, hogy mennyire kötekszik a Philips az ügyfélel? (mondjuk ez a válogatott paneles dolog szimpatikusan hangzik)
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Buster17
addikt
Hali! Emagról vennék 150-170 plusz mínusz valamennyi TCL tvt. Minimum 50".
Kosárban van 50c639, 58p635. Melyik lenne jobb választás, esetleg másik alternatíva? Játék élmény a fő szempont. Köszi -
Dzsolo
senior tag
válasz fenergie84 #73875 üzenetére
Magán véleményem, de 60Hz tv-t én már 5-6 éve nem vettem, és nem is fogok, ugyanis szeretem a folyamatos képet.
Elég csak beírni a keresőbe 60Hz vs 120Hz a döntés a te kezedben. -
Tibson
tag
Sziasztok!
A 3 TV közül melyiket ajánlanátok?
HISENSE 65U7HQ
Samsung QE65Q70BAT
HISENSE 65U8GQLeginkább PS5-ön játszok és filmezek a TV-n, ezért legalább 100 Hz-es frissítési rátával rendelkező TV-t keresek. Itt próbáltam összehasonlítani őket: [link]
Tegnap óta követem a topikot és van egy kis kavarodás a fejemben. Ha jól gondolom a VA panel jobb, mint az IPS, a direkt led pedig jobb, mint az edge led. Az ULED és a QLED technológia pedig ugyanaz, csak más márka alatt futnak?
Ha esetleg ~330K környékén tudtok jobb ajánlatot mondani 65" méretben, akkor azt is szívesen fogadomElőre is köszönöm!
-
Rafter75
junior tag
Amit még hozzátennék az a TCL 65C735. 144 Hz
-
Geza74
tag
Szórakozik velem az eMAG (meg mindenkivel).
VISSZATETTÉK a ma délelőtt kb. 11 órás árakat.
Vagyis a táblázatban piros százalékos árú tévék árát ismét levitte. Mindnél a zárójelbe tett ár érvényes MOST.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UEJq3BTCglbJAhH9xkN1R-ZtTTYxNcEDDe0flf-hAbc/edit?usp=sharingNincs időm átírni újra...
Ízelítőképp:
TCL 55C639: 190.000 Ft
TCL 65C639: 260.000 Ft
TCL 65C739: 400.000 Ft
TCL 55C839: 370.000 FtMind raktáron.
[ Szerkesztve ]
-
cousin333
addikt
Tudom, hogy van külön árazós topik, de elég elhanyagolt, szóval itt kérdezném meg: szerintetek mennyit ér ma egy kb. 8 éves Panasonic TX-P50GT60B plazma TV?
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest