Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TGWH

    őstag

    válasz kolosszus87 #50843 üzenetére

    Lehet most olcsóbban dobálják a konkurenciát, de pl. lg négy magos, hisense kettő, igaz drágább egy kicsivel az lg, de nagyobb is, fényerő: 400 cd/m2, Hisense fele.
    Ha így látatlanba kellene döntenem, akkor inkább egy LG 43LM6300PLA (95 ezer), mint egy Hisense H40B5600 (85 ezer), úgy, hogy úgy indult a keresés, hogy inkább Hisense.
    De azért jöttem ide, hogy képbe kerüljek :R mondjuk az lg-nél azt is írták, hogy 4k, biztos elírás, előtte sima fullhd-t is írtak. Viszont ahogy nézem, az én keresési feltételeim szerint ez az lg a fullhd teteje, innentől 4k van csak felfelé.
    És van 120-130 centi képátlóval 100 ezerért 4k-s tv is, Hisense is, ami elég csábító. De az már nagy, az majd egy másik project lesz, ha megdöglik a tíz éves camcung. Igen, amit most készülök venni az nem nekem lesz. Én csak kísérletezni meg szórakozni fogok vele :DDD :DD :))

    Paadoxon, én simán rádugnék egy rj45-ös kábelt, és lan szerverről mehet akármi amit megeszik.

    AL, köszi, ez hasznos lesz :R

    Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Új hozzászólás Aktív témák