- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kvázi törölte a Falcon Shores projektet az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- A következő években válaszolna az Intel az AMD-féle 3D V-Cache-re
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz _Dumber_ #76601 üzenetére
AZ EVO 54-60 között szambázik, néha felmegy 70-80-ra is. Ekkor már hallom a ventillátort. (lehet, csak azért mert mellette van a proci)
Szerintem, ha már a venti bekapcsol és felmegy az SSD hőfoka 80 celsiusig, akkor már a CPU is dolgozik annyira, hogy bekapcsoljon a ventije. De ezt is látod akár a htop-ban is ilyenkor...
Ha megnézed az összehasonlítóban, azért látható, miért a 970 EVO Plus melegszik jobban.
Akkor meg atért fel lehetne nyomni 2000-3000 közé. Igaz , mivel mikroserver funkciót tölt be, nem is hasznámám ki.
Mi az oka hogy inkább az OEM Sata3 SSD-t ajánlod?
Előző mondatoddal meg is magyaráztad, miért...De kb az az oka, hogy itt bőven elég egy stabil Sata SSD is, nyilván folyamatos stabil sustained írással és ezeknek a követelményeknek nehéz megfelelni Sata3 fronton, alig van normális áron ilyen, Samsung 860 EVO lett volna ilyen és itt jön a képbe az OEM Sata, nemrég PM883 1,92TB-ot vettem, mikor kezdte a noti kinőni a 860 EVO-t. De van Micron-nak is atomstabil Sata SSD-je, csak nyilván ritkán van kisker forgalomban ilyen, akkor is aranyáron. Szóval kb a PH Aprón-n lehet ezeket kifogni...ahonnan én vettem és ajánlottam Linuxos topiktársaknak, most totál nincs egy darab sem, mert rájöttek a userek, hogy ezek agyonüthetetlen stabil és gyors eszközök. Érdemes várni, míg lesz a használtpiacon ilyen. Ja és ezek valóban pár órás használattal és párszáz GB írással vannak fent.
(#76600) nevemfel
Semmi gond, csak innen törlésre kerülnek az off hsz-ek, így kvázi olyan, mintha le se írtuk volna! Ja és igazán nincs mit!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Spórolós topik
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kvázi törölte a Falcon Shores projektet az Intel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 3-4db. ÚJ BONTATLANOK GOODRAM CX400 512GB SATA3 (SSDPR-CX400-512)
- ÁRCSÖKKENTÉS Samsung SSD 870 EVO 500GB 2.5" SSD eladó
- NVME/SATA SSD külső ház + 256GB - ORICO M.2 NVMe Cloner Dual Külső SSD dokkoló és klónozó állomás
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- BONTATLAN! Seagate IronWolf Pro 3.5 10TB 7200rpm 256MB SATA3 ST10000NE0004 HDD!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest