- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpenthelm
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo G510-es laptop, kb. másfél éve vettem. Processzora i5-4200M, 2X4GB DDR3 ram, Lenovo saját alaplapjával. Szeretném kicserélni a benne lévő merevlemezt SSD meghajtóra, és véleményt szeretnék kérni, hogy szerintetek melyiket inkább (az ajánlottak közül válogattam).
-maximum ár, amit rászánnék, 25ezer Ft körül lenne+- néhány ezer.
-szeretnék nagyobb ssd-t, 240 GB körülit, hogy ne legyen probléma a méretével
-laptop, SATA3
-Garancia mindegy, bár az 5 évnek jobban örülnék, lentebb kifejtem miért
-általános felhasználásAz elméletem az lenne, hogy a most bennelévő merevlemezt egy külső házba tenném át USB-ről alkalmazva, ezt pedig bele a laptopba, így a régi merevlemez lenne a fő adatok tárolására, az SSD-re OS menne, és néhány minden nap használt adat, illetve egy-két játék (nem professzionális gép persze). Erősen tudna segíteni a vásárlásban az is, ha tudnám, hogy az SSD-t pl tudnám használni néhány év múlva egy esetleges asztali gép beszerzésénél.
Úgy tudom, érdemes a lapozófájlt letiltani az SSD meghajtókon, nem okoz problémát az, ha az SSD-re semennyi lapozófájlt nem engedek? (A használni tervezett OS: Win 10 education)
Amúgy a kiválasztott néhány SSD vagy a Samsung 850 EVO, Adata SP920, SP900 (még belefér jelenlegi árán) esetleg a Kingstonok az ajánlottak közül, amik ilyesmi áron vannak. Személy szerint a Samsung felé hajlok eléggé, viszont félek a TLC chipek tartósságától, hogy mennyi időt bírnak.Előre is köszönöm segítségeteket!
(és bocsi a hosszúért)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Politika
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Path of Exile (ARPG)
- Spotify
- AliExpress tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest