-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Udv!
Egy Asus WL-500g Premium [link] routert neztem ki magamnak. Otthoni felhasznalasra kellene, 2 gep vezetekesen es 2 vezetek nelkul. Ezen a routeren van printserver is + meg marad egy port ha ra akarok dugi esetleg egy kulso vinyot.
A kerdes az lenne, hogy van-e mas router 20000HUF kornyeken, amin szinten van printserver (vagy tud-e valaki mast/jobbat ajanlani). Kosz.
Egy masik kerdes: az egyik vezetek nelkuli gep egy media center pc lenne, erdemes ebbe is Asus halokartyat venni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Udv!
Haveromnak kellene vmi sima vezetekes router, milyet tudtok ajanlani (gondolom mar mindegyikben alapbol tuzfal)? (Koltseghatekony megoldasra lenne szukseg.) Dlinkkel rossz tapasztalatom volt. Elore is kosz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Elolvasva az első hozzászólást arra jutottam, hogy egy D-Link DIR-825 router lenne jó nekem.
A következőkre volna szükségem:
• Gigabit Ethernet portok;
• Párhuzamos 802.11n és g működés;
• USB port(ok) a nyomtatómegosztáshoz (Canon PIXMA iP4600).Van valakinek ilyenje; jó cucc ez; van más, ami olcsóbb és ugyanezt tudja?
Előre is kösz!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest