- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
littlemole #48219 üzenetére
Egyébként az Archer C5 ajánlott típus (amennyiben olcsóbb AC-s router kell).
-
Multibit
nagyúr
válasz
littlemole #48217 üzenetére
Ami kellene az a gigabites port mindenképpen, mert a többsége a rákötött dolgoknak vezetékről megy.
Ehhez képest a kinézett Archer C50 100 Mbps portokkal rendelkezik
A Linksys sem ajánlott mostanában.Mi a baj a témaösszefoglalóban ajánlott típusokkal? Miért nem tetszenek neked?
-
arnyekxxx
veterán
válasz
littlemole #23555 üzenetére
tp-link 743ND tudja, ha kell tudsz rá erősebb antennát tenni és 6e alatt megvan.
-
Magnat
veterán
válasz
littlemole #23555 üzenetére
Repeater módban tudod megoldani, a 3rd party firmware képes routerek általában tudják custom firmmel, de pár eszköz gyári állapotban is (bár utóbbit még sosem próbáltam).
-
zumi007
csendes tag
válasz
littlemole #2221 üzenetére
Sajnos kicsit későn érkeztél, hogy erősítsd a 3Com vonalat, és így márkát váltottam, de mint írtam én is tökéletesen elégedett voltam a 3Comommal
. Remélem, a következő gazdájánál is sokáig szolgál még problémamentesen.
Azért a jó tapasztalatok nem törlődnek a memóriámból, ezért ha a jövőben még hálózati eszközre lesz szükségem, biztos körülnézek az ő házuk táján is. Másrészről pedig a váltásnak egy igen prózai oka is volt: a nagykerben, ahova járok, nem árulnak 3Comot, Linksyst viszont igen, és most nem volt időm/erőm átbumlizni a város másik végébe.
Egyébként meg elég jól vettem a Linsyst ahhoz, hogy ha ne adj isten mégsem válna be (amire a sok lelkes tulaj véleménye alapján elég kicsi az esély), még mindig árában ki tudok belőle szállni, és visszatérni a bűvös hármashoz...
-
steve@prhw
őstag
válasz
littlemole #56 üzenetére
Igen, tulajdonképpen gateway-t (átjárót) biztosít a lokális hálózatod és a net között, tehát ne aggódj! A 3Com cuccosai nem szoktak rosszak lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Temu
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HP notebook topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest