Hirdetés
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Plazma TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Nem tudom, talán elég az is, ami van és így boldog vagy.
Viccet félretéve, Dong oldalán 1200-1500 Mbps értékek is vannak a táblázatban, én meg a készülék mellett állva is max 760-840 körülit mérek.
Az emeleti node-ra kapcsolódva pedig egy 4k film hosszú masodpercekig megakad NAS-ról.
Ott is max. 700 Mbps van speedtesttel, de ha másik kliensről elindítok bármit, zuhan a harmadára. Akkor is, ha az egyik a master 5-1-en, a másik meg a node 5-2-n van.
Gyárival és Merlinnel is. QoS menüben meg hozza simán az 1980/1005 értékeket a modemről.
Igazából leszarnám a net sebességét (bár így, hogy a létező legjobb Asus cuccom van rohadt drágán, talán lehetek morcos is), de hogy beakad egy film lejátszás, az elfogadhatatlan. Szerintem...
És 6-8 hetente arra érek haza, hogy a node LED-je villog kéken, lilán, pirosan, vagy éppen csak bootloop megy. És nem, még csak Hard resetelni sem lehet, mert ugyanazt csinálja.
Ma sikerült végre úgy resetelni, hogy rá is tudtam csatlakozni a default wifijére (kábellel nem hagyta magát), átraktam AP módba, beállítottam, hogy a lenti router adja az IP-címeket, és... semmi. Csatlakozni lehet hozzá, de nem jön be semmi. Pedig fehér a LED, tehát van kapcsolat. Az Asus app szerint sincs a hálózaton, az admin felülete így nem is érhető el persze.Ha csak arról van szó, hogy az XT8 után sikerült egy szintén gyári hibás XT12-t is vennem, az meg önmagában is gáz.
Lehet rajtam röhögni, meg cinikusan hülyének nézni, de ha a T-s ONT gyorsabb alapból, mint egy ilyen prémium cucc, amin alapvetően nem sok beállítás van egy power usernek sem, az azért felbaszhat legalább engem, szerintem.
Most pedig kezdem elölről a konfigurálást, mert azóta sem találják meg egymást AiMesh-hez...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- ASUS routerek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Gubek-Einste
Dr.NX