Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kicsi, erős, de nem bors
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
válasz
Alex91
üzenetére
szeretem ezt a fórumot...
a qos ki volt kapcsolva és a natboost volt bekapcsolva, innen indultunk. a jelenlegi 800/25 előtt nem volt annyi a ?/?, hogy a qos képbe kerüljön
. aztán lett ez a 800/25, a fiaim rácuppantak, a zasszony meg reklamált, hogy neki nem jut belőle. felmerült, hogy megverem a fiaimat, de többet is vannak, mint én, és erősebbek is már, úgyhogy legyen qos, és itt tartunk.szerk: "Ettől függetlenül inkább az eszközöket próbálnám beállítani, mert nem olcsó egy olyan router, ami izomból oldja meg a 800Mbps sebességet."
azt egy kliensen öléggé bonyi beállítani, hogy ha a hálózaton egy másik eszköz aktív és forgalmazna, akkor ez az előbb említett eszköz már vegyen vissza, de amúgymeg az övé lehet az összes bps, no limit. a qos-nek meg azt mondom, hogy ennek meg ennek az eszköznek, ha kéri, akkor mindig jusson x%, legalábbis szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
- X1 Nano Gen1 13" 2K IPS i7-1160G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. aztán lett ez a 800/25, a fiaim rácuppantak, a zasszony meg reklamált, hogy neki nem jut belőle. felmerült, hogy megverem a fiaimat, de többet is vannak, mint én, és erősebbek is már, úgyhogy legyen qos, és itt tartunk.
Gubek-Einste
Dr.NX