- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
viktorhu #87278 üzenetére
Na hát épp ezért hajlok én is a Xiaomi felé, mert már bevált, és az Asus-al meg nincs pozitív tapasztalatom. Ilyen összeesküvés elméletek meg baromira nem érdekelnek (kémkednek, jaj ellopják az életem). Szerintem most megveszem a Xiaomit, aztán ha nem válik be mégsem valamiért, akkor 2 héten belül visszaviszem, és fejet hajtva megveszem az AX56U-t. Most épp azon agyaltam, hogy ha én router módban akarom használni (függetlenül attól, mit veszek), akkor a kábelezést is kicsit piszkálnom kell (bár mondjuk ez csak akkor jelent egy kis nehézséget, ha kiraknám a routert az előszobába, ahogy korábban írtam, máskülönben csak egy kábel átdugása a T_s eszközből a routerbe, ha marad a szobában). Na de én itt most akkor ezt a témát lezártam, nem akarok a Xiaomi mellett ékeskedni többet, idegesíteni a Xiaomi tagadókat. Köszönöm a tanácsokat, segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest