Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Nyomtató topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDCB
újonc
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Még annyit hozzátennék, hogy a xiaomi termékekben jelenleg megbízom, úgy tapasztaltam, hogy ár/érték arányban jó termékeik vannak, szóval ha szerinted/szerintetek a Xiaomi AIoT AX3600 Router egy megoldás lenne a problémámra és jobb választás, mint a többi, akkor ez megfelelne nekem, igaz, hogy nem olcsó, de ez még éppen beleférhetne...
-
MrDCB
újonc
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Igazából 40 ezer fölé nem szeretném, ha menne semmiképp, de örülnék, ha 30 alatt megoldható lenne a dolog. Nincsenek egyéb igényeim, mint láthatod, egy ötezer forintos router van jelenleg, geforce now olcsóbb, mint venni egy új számítógépet és engem nem zavar, ha 1080p 30fps medium beállításon megy egy játék, nem akarok 4k-ban 60fps-el játszani ultra beállításon. Tényleg annyi csak a lényeg, hogy tudni szeretném, hogy lehet-e stabil kapcsolatot csinálni vagy sem ennyi pénzért, mert ha nem, akkor inkább hagyom a dolgot. Egyébként rajtam kívül senki nem használ számítógépet a házban, csak telefont. Ott is csak social media és youtube használat van. Netflixet vagy HBO GO-t is csak én használok alkalom adtán. Elég nehezen lehet átfúrni a falakat, ezért lenne jobb a wifi, mint a vezetékes internet. Geforce Now-nak pedig elvileg csak annyi kell, hogy legyen egy 50-60 mbps, nem túl nagy ping és minél folyamatosabb kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Új pitaka tók Iphone 17!!!
- Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX