- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaktikus
aktív tag
válasz
norba69 #77884 üzenetére
Igazából semmiből nincs még meg a pontos típus. Most egyszer elindultam a router vonalon, és ahogy számítottam is rá, elkezdtek felvetődni a további kérdések.
Úgy vagyok vele, hogy nem érdekel mennyibe fog kerülni a rendszer, csak jó legyen. Elfogadok tanácsot az erősítő dómokra is, mert azokkal is kicsit vakon vagyok. És amúgy igen, az Ubiquiti erősítőit néztem, de hogy melyik legyen, és milyen routerrel...
Igazából úgy szeretném megcsinálni, hogy mindenképp LAN-on menjen nekik a táp, mert nem nagyon lehet megoldani a külső táp forrást, mert olyan lehetetlen helyekre lesznek felfúrva, hogy felejtős odavinni bármilyen áramot. Lehet, hogy most hülyeséget beszéltem, mert nem tudom mit adnak az erősítőkhöz, vagy mit nem..
Szóval első körben, van olyan Router ami "mindent tud" és van rajta bőven LAN port?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest