- Vezetékes FEJhallgatók
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
TeeJay #75249 üzenetére
Láthatod, használhatatlanra csökkent. Ezt a teszted még mindig nem csináltad meg a 65P-re.
Nézd már meg légy szíves a legtávolabbi "D" szobában mit tud a 65P 5GHz-n.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
TeeJay #75249 üzenetére
omfg... rly dude? ennyire magas lóról ne... kérlek... miért kell ennyire tahó stílusban nyomni? komolyan mondom...
bocsáss meg, hogy azt merészeltem írni, hogy auto beállítással tapasztalataim alapján gyengébb az asus... ebben nem tudom mi a fikázás? főleg, hogy kiemeltem, hogy nekem teljesen megfelelő.
ténymegállapítás volt.mind2 router autobeállítás és az egyik gyengébb eredményt ad lefedettségben... ennyit írtam... véleményed szerint egy átlag júzer (de elég sokat mernék tenni rá, hogy a legtöbb júzer tudása bőven átlagon aluli), hogy fogja mérni? adott 2 router, 1ikkel kap wifi-t 10m-re másikkal nem... azt fogja választani, amivel kap. nem fog fix csatornákat állítani stb...
ehhez mérd a dolgot, ne ahhoz, hogy te hyperexpert módon újraírod a teljes router fw-jét, ha kell.
mind1, sry, hogy megmertem szólalni. kiszállok.
szép napot
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest