Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
A telekom által forgalmazott Strong eszközöket tegnap vittem vissza (14 napos elállás jogán). Nekünk szilikátból van a ház (2 szintes összesen 120m2-es) a falak elég keményen árnyékolnak és a födém is be van vasalva rendesen. A telekomos Sagemcom ONT (ez folyamatosan eldobálta az eszközöket) mellett egy N18U router szórta a wifit, ezt szerettem volna kiváltani a két Strong eszközzel de nem volt olyan jó a lefedettség mint az ONT+ az N18U.
Ha csak egy szintes a házad és téglák a falak akkor szerintem simán lefedi a két eszköz. Ha több szintes a házad vagy a falak szilikátból vagy vályogból vannak akkor már necces lehet a lefedettség.
Az ajánlásoknak hallgatva és a Strong eszközök visszaadásán felbuzdulva vettem egy AC66U_B1-et az N18U mellé. Nagyon meg vagyok vele elégedve (két szilikát falon kb 10 méterre úgy megy át az 5Ghz-s jel, hogy még speedtesttel 120/60-at simán mérek), ha közel ilyen lefedettséget tud az AC57U akkor jól jársz vele ha megveszed.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- OLED monitor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX