Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
woodworm
üzenetére
visszamentem hirtelen ötlettől az utolsó előtti aio jelölésű fw-ig, ami asszem 2014-es. az utolsót ebből nem akartam kipróbálni, mert többen írták, hogy nem minden esetben lehet feltenni, nem elég neki a 16 mega flash.
most lassan 5 napja panasz és tünetmentes vagyok, úgy, hogy az újraindítást is kikapcsoltam.
és a victek vonalat ki sem próbáltam.
gyárin meg fogalmam sincs, mi lenne a helyzet, kb. addig tartott ki, hogy átállítottam az én hálózatomban passzoló ip-címre a rútert, és többé nem engedett be, resetelnem kellett.
de ez az eltűnik a 2,4/5 sáv, nem lehet csatlakozni dolog nem egyedi, tendás probléma. egyébként eddig is az volt a véleményem, és most jóval markánsabb lett, hogy shibby legutóbbi 3 évét inkább hanyagolni kell és vagy másik vonalra ráállni tomato-ból, vagy fent hagyni azt a verziót amivel nincs probléma és nem frissítgetni az ő vonalán már.
ac15 tesztekkel viszont dugig van a net. de szerintem onnan csak egy ugrás a 29 ropis asus, 800 helyett gigás procival, szintén van rá cfw vonal. szóval ha az ac15 ára 20 alá esik, akkor azért megérné vele kísérletezni. ráadásul kille féle tomato van rá.
igaz, csak eggyel több lan port van rajta, mint a zsaomin.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX