Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bluemirage

őstag

válasz TeeJay #61284 üzenetére

Akkor sem ugyanazt tudja. Mert legelőszőr ezt írtad. :U
    Pont ezért is drágább.
    Aztán, hogy egy átlag otthoni felhaszálónak szüksége van erre, ... ahogy utólag próbáltál korrigálni... Na az már jogos lehet.

Általánosságban és a konkrét esetben (#61256)... amire írtál és az eredeti ajánlás szólt.... Szóval ha valaki nagyobb keretet ad meg, akkor azt tényleg illik kitölteni és bizonyos esetekben nem darabszámmal :D, hanem értékes, megbízható eszközzel. Ez is az ajánlás íratlan szabálya.

Az eredeti kérdező 50 tHUF-ot szánt egy routerre és nem routerekre. Plusz további összeget switch-re.

Nekem is C7 van, de attól még nem az kell mindenkinek és nem is C7-ek, csak mert még futná a keretéből. :K

szerk:
    Nem Multibit védelmére keltem, csak láttam, hogy a lényeg sikkadt el előtted, amiről a kérdés szólt és amire az ajánlást adta. Ami szakmailag is és az adott kérdésre tökéletes volt. Ezért szerintem nem kellene elbizonytalanítanod a kérdezőt, feleslegesen.... csak azért mert többség nem szán ennyit egy minőségi eszközre... Annak az egyik oka az, hogy a Lajta itteni oldalán vagyunk és nem a túlsó felén. :DD

Új hozzászólás Aktív témák