- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Tápokról alaposan - mélyvíz
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
szerk: olyan 95%-ban biztos vagyok benne mondjuk, hogy működik, mert 15 megabit lett a sebesség, de azért kíváncsi lennék ezt hol lehet teljes biztonsággal lecsekkolni. ja és kösz a tippet, legközelebb, ha valaki hasonló problémával fordul hozzátok, mindenképp ezt a kis olcsó adaptert ajánljátok neki, nekem ez több éves problémámat oldotta meg (nem olyan egyértelmű egy laikusnak, hogy nem elég a modemeket cserélgetni, hanem ezek is fontosak)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest