Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mattew

tag

válasz Beri #37323 üzenetére

Köszönöm mindkettőtök segítsègèt!
    1) Igaz nem jól fogalmaztam meg a kèrdèst. Nem a fogyasztásra, hanem a melegedèsre gondoltam, illetve a hdd "járatására". De gondolom ha a sebessèg hasonló akkor ez sem mutat jelentős eltèrèst. Pontosan milyen fájlrendszer ès szoftver az ideális (win7 alatt my computerből androidon es-file explorerrel nyitom meg az ftp tartalmát)?
    2) Laikus kèrdès: ha publikus de nem fix címem van hogyan tudom távolról lekèrni azt? (Pl ha nem othonról szeretnèm megnyitni a hdd-t, akkor hogyan tudhatom meg hogy a szolgáltató èppen milyen ip-t osztott nekem, vagyis hol èrhetők el a fájlok)
    4) Arra gondoltam, hogy a router asszimetrikus antennákkal nem működik olyan jól, de úgy tűnik az elmèletem nettó baromság volt, bocsi.
    3-5) Ès openwrtvel megoldhatók? (Fogyasztás illetve látogatott oldalak loggolása)

#37322 MaCs
    Elsősorban filmek, zenèk közös tárjakènt illetve amolyan kèt gèp közötti cloudkènt (bemásolom a fájlt a laptopról az asztaligèphez mondjuk egy óra múlva odaülő szemèly meg megnyitja, használja esetleg pendrivera rakja) kèpzeltem el. Elsősorban a 0.5 ös elèg lassú feltöltès illetve az idősebb családtagok kènyelme (a mappa fogalmát ismerik a cloudot nem, ez az elèrès my computerből nem nehezebb mint a my documents megnyitása) motivált. Vagyis nem tárolnák rajta pótolhatatlan adatot (vagy van másolat gèpen, vagy ugye google a barátunk). Erre gondolom elèg biztonságos az ftp is? Igazából ha nem számít a módosítás dátuma akkor van jelentősège a dátumcserènek?

Elnèzèst az offèrt jobbnak tartottam itt válaszolni mint más topikban, így elkerülve, hogy aki írt nekem nem látja a választ.

Új hozzászólás Aktív témák