Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz kali #24390 üzenetére

azért olvass bele a digi témába is (link), hogy milyen sok elégedett tp-link tulajdonos van
    Én elhiszem, de a router gondok topik viszont azokról szól, akiknek meg nem megy, és azokon kellene valahogy segíteni! Na most attól, hogy az én TP-LINK-kel kapcsolatos véleményemmel vitatkozik valaki, nekik még nem oldódik meg a gondjuk!

de olyat is olvasni, hogy más gyártó routerével sem ment (rendesen) a net, az elkötés miatt!
    Tudom, hiszen - mint azt Te is láthattad már sokszor - pont én linkeltem már több alkalommal is ezzel kapcsolatosan Laca 012 kérdéses hsz-ét, ami pont ASUS routerről szól! Viszont TP-LINK-el volt rengeteg ilyen, és egyéb PPPoE probléma a topikban, más routerekkel meg csak együtt véve is néhány!

már az is baj, ha egy tényleges hibát egy gyártó terméke kevésbé tolerálja, mint más gyártóé?
    Nem, nekem nem baj! De többek közt pont ezért nem is ajánlom senkinek!

a hiba, az hiba! a szolgáltató(k) "szakemberei" meg menjekenk a fenébe az elkötéseikkel, gányolásaikkal!
    Ezzel egyetértünk, teljes mértékben! Viszont azt neked sem kell magyarázni, ha egy ilyennel felhívod bármely szolgáltatót, akkor az első "kérésük" az, hogy kösd ki a routert, és próbáld meg úgy! Aztán, ha úgy jó, akkor a továbbiakban le vagy sz@rv@, sz@r a routered, ami nem az ő bajuk!

Továbbá érdekes, hogy Te tiszteletben tudod tartani az én véleményemet, ahogy én is a Tiedet, és nem próbáljuk egymást hónapról hónapra meggyőzni az ellenkezőjéről, hiszen tudjuk, az úgysem sikerülne! :)

Beri viszont csak néha beirkál ide, és próbál belém kötni, ahelyett, hogy mondjuk ráérős idejében inkább segíteni próbálna azoknak, akiket esetleg néhány nappal előtte pont ő rádumált a TP-LINK-re, most meg odaát szívnak vele a másik topikban!

Új hozzászólás Aktív témák