Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Capella

senior tag

válasz Fall-N #105519 üzenetére

Ha global verzió, akkor kínai régióra nem is tudod állítani a webes felületen PC böngészőben. Nálam úgy emlékszem, így volt.
    A Mi WiFi appban lehet ugyan váltani kínai régióra, de nem fogja látni onnan, nem ismeri fel a global verziós routert. Nem is lehet meshbe kötni a kínai és global verziós routereket.
    Ezért kérdeztem, hogy milyen verziós, mert kínai régiót is említettél.
    A Xiaomi accountom először nálam kínai régióra volt állítva, a Mi Home app csak így látta az okoseszközöket, szenzorokat.
    Később lettek Redmi AX5 routerek, szintén kínai verzióval, így a Mi WiFi maradhatott a kínai régión.
    Utána lett global verziós router is, na azok nem látták egymást. Ugyanazon Xiaomi account alatt a Mi WiFi régiót a beállításoknál át kellett váltsam Hungary régióra, hogy az új routert kezelni tudja. A magyar régióval már látja az új global verziós routert, de a kínaiakat viszont nem. Vice versa.
    Neked is magyar régiósra kellene állítanod, szerintem úgy már látnia kellene az appnak az AX1800-at.
    Ez így nekem furcsa a saját tapasztalat, meg a leírt logika alapján, hogy global verziós AX1800 csak kínai régiós beállítással menne. :U :N De te tudod, te tapasztaltad, ha tényleg így volt, nem cáfolhatom. Vagy mennyire lenne más ebből a szempontból az AX1800, mint az AX5.
    Mindenesetre kínai régióra akkor kell állítani, ha kínai firmware van a kütyün, legyen az router vagy okoseszköz. Szerintem.
    Ha magyar régióval léptem be a Mi Home-ba, akkor egy csomó okoseszköz eltűnt a felületről, kínaival meg mindet láttam. Így emlékeztem.
    Erre most ránézek a full eszközös Mi Home-ra, és min van? Magyaroszág régión. :Y :))
    Nem tudom mikor és miért válthattam át, de működik.

Új hozzászólás Aktív témák