Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
válasz
jerry311
üzenetére
Nem értem, h miért kell nekem az utolsó 2 sort ismételten elolvasni, értem, h full lutri az egész, mert a hálózattól függ.
Csak kértem, h ha elsőkézből van tudomásod egy olyan típusról, ami 2 kismegszakítón keresztül is hozta a 600Mbps-t, akkor írjad meg a pontos típusát, hátha valakinek jól jön.
Emellett találtam egy magyar videót, aki kipróbálta a TL-PA7017-et, gondoltam megosztom, h az a típus még egymás mellé dugva sem hozta a marketinget. Ha valaki rákeres, akkor legalább talál egy tesztet róla.
Értem, h ajánlható a powerline, de konkrét típus ajánlásával többre mennek az emberek, addig ez így egy nesze semmi fogd meg jól.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hajtókar, sor, AXS, középrész, pedál, MRP Új
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - fekete
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gubek-Einste
Dr.NX