Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
kpityu2
üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást!
Jól működik egyelőre minden így nem fogok belenyúlni hogy rögzítsem.
Erre a barangolás térerő küszöbre nem akadtam még rá hogy hol lehet ezt állítani.
QR kódot azért írtam csak mert ha megadsz egy nagyon húzós wifi jelszót akkor azt nem kell egyik eszközön se beírni, hanem elég az Asus appból a QR kódot előhozni és aki akar azon keresztül fel tud menni a netre.
Nem bántam meg hogy mindkettő routert lecseréltem, így végre az egész házban egyetlen 1 hálózat van.Ami az AX52-nél van UTP kábel azon le kellene cserélnem a cat csatlakozót mert az a kis biztosító pöcök le van törve. Nyilván nem olyan nagy dolog mert ha nincs mozgatva a router nem jön ki, csak azért zavar kicsit.
Viszont iszonyat módon utálok UTP kábelt krimpelni. Mikor kiépítettem itthon a kamerahálózatot akkor is inkább vettem keystone csatikat plusz rövid utp kábelt hogy a kamera tudja fogadni küldeni UTP-n az adatot, illetve áramot is kapjon.Láttam már YT-on 1-2 videót ahol olyan cat csati van amin átmegy a kábel és a krimpelő olyan ami levágja a felesleget. Van aki esetleg használ ilyen csatlakozót illetve krimpelőt? Melyik tudná ajánlani?
Egyszerűen utálok szöszölni vele hogy röviden megblankoljam a kábelt, plusz a kis ereket rendesen be tudjam illeszteni. Nyilván aki már az 1000. krimpelést csinálja annak megy..
De én inkább megblankolnám hosszabban a kábelt, plusz a kilógó kábelvégek miatt könnyebb csekkolni a helyes sorrendet.Köszönöm a segítséget ebben is!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jól működik egyelőre minden így nem fogok belenyúlni hogy rögzítsem.
Gubek-Einste
Dr.NX