- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmark
csendes tag
RTL, tv2 azaz kb 7-8 csatornán Germany-val jól bejön többin sistergő hang ahol van Olimpia pl m1, eurosport...(lehet a Kínaiak csináltak vmit
)
auto scan után nem rakja normálisan vmiért a csatornákat pl 1esre (gombra a távirányítón) amit elsőnek megtalál.... asszem 5-114ig rendezi a csatornákat (vmelyiken nincs kép) és 1,2,3,4et kihagyta vmiért meg pl 35után 43jön és közte nincs 36, 37...
na mind1 holnap majd lehet kinyítom a használati útmutatótvagy felhívom az edigital-t h. miért sistereg a hang vhol...
Projektort gép mellé terveztem h. film, sorozat ilyesmi de ha már adták mellé akkor működjön rendesen a tuner is. -
xmark
csendes tag
válasz
hitman77 #416 üzenetére
hello
trapéz torzítást függőlegesen lehet egy-24től +24ig terjedő skálán.
RGB bemenet nincs a hátulján, talán a tunerral össze lehet okoskodni, de én amúgy is a VGA-t használom.
Tunerral nem tudtam jól behozni minden csatornát vmelyiken nem volt hang és Germany-ra állítva a régiót többségen lett is hang de sajnos nem mindegyiken.
Projektornak a képe este fele nagyon jó, igaz tegnap dél fele is megnéztem rajta pár sorozatot
nekem bevállt -
xmark
csendes tag
holnap érkezik a BenQ MP612c projektor+80"-as vászon+tv tuner 99e-ért tényleg jó vétel.
majd kiderül milyen, ez a fel- / leskálázott kép...
Media Markt-ba elmentem megnézni egy hasonlót és az élmény sztem 800*600ban is elég jó volt
még a szünetmentes tápon gondolkozom, h. fontos e és h. milyen érné meg? -
-
xmark
csendes tag
hello!
most tervezek projektort venni és nem értek annyira hozzá...
Benq 612c tetszett meg, vissza is olvastam, de egy talán egyszerű dolgot nem találtam.
felbontással van problémám
Mit jelent a natív felbontás? és mit a maximális?
pl natívban : SVGA (800x600)
Támogatott felbontás:VGA(640 x 480) to SXGA(1280 x 1024)ezt most akkor hogy kell érteni 640*480tól 1280*1024ig állíthatom a felbontást?
ha 1280as felbontással használnám akkor hamarabb elhasználódna?link: http://www.benq.com/products/Projector/?product=1112&page=specifications
bocs a hülye kérdésért, de nem tom hogy van ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Forest Gray - Használt karcmentes, 3 év gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest