Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kempetlen
tag
válasz
Ronyman
üzenetére
Úgysem fogják végignézni. A YouTube-on legalább látod, hogy hányan és meddig nézték a videót. Itt, ha beletekerni se tudnak, max újrakezdeni, akkor összességében még kevesebb lesz a videók nézettsége. Egy ilyen Flash alapú, beletekerősdi-mentes EXE csak a kukában landolna (vannak tanár ismerőseim, azért tudom, hogy mi a helyzet).
Egyébként olyat tudsz csinálni, hogy streameled a videót, tehát szépen összegyűjtöd a csoportot egy időzített, privát YouTube link alá, és szépen levetítet nekik az anyagot.
-
válasz
Ronyman
üzenetére
"Ha jól tudom van egy olyan programjuk, ami a képet cnc kódokká alakítja..."
Légy szíves kérdezd majd meg, hogy milyen néven illetik ezt a progit, mert érdekelne.
UI: Tisztelettel, de Én nehezen tudom ezt elképzelni... Egy 2D-s alakzatból, hogy a retekbe lehetne CNC kódot gyártani...
(Elnézést, ha valamit félreértettem) -
DrojDtroll
veterán
válasz
Ronyman
üzenetére
greppel nem egy nehéz feladat megtalálni a nev=" kezdetá sorokat
ezután ha már van egy fájl amiben csak a megfelelő szorok vannak annak nagyon könnyá dolog már átalakítani:
1. rákeresel a nev="-re és mindenhol cseréled a semmire
2. ezután már csak a "-t kell eltávolítani; ugyan az a módszer,
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BMW topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Path of Exile 2 (POE2) Early Access kulcs
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Elnézést, ha valamit félreértettem)