Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Brett001 #33050 üzenetére
Vannak felhasználók, akiknek alap dolog. Előbbit én a magam nevében írtam. Ha 15 éve nem használok víruskeresőt, akkor nem használok. Nem állíthatom az ellenkezőjét.
Úgy is mondhatnám, kicsit "méltóságon alulinak" érezném, legalább két okból:
1. Béna voltam, vírusra kattintottam, hagytam magam behúzni a csőbe (ez igaz is, de csak átlagban 5 évente egyszer).
2. Olyan béna voltam, hogy nem tudtam a vírust / trójait letakarítani manuális módszerekkel (ez nem igaz, mert legyilkoltam).Konklúzió: kell nekem víruskereső? Nem.
-
scott_free
senior tag
válasz
Brett001 #32991 üzenetére
olyan progit keresek, amivel meg tudom nézni, hogy éppen melyik alkalmazás tölt le a netről, és az se ártana, ha szabályozni tudnám ilyenkor az adott progi sávszélességét.
próbáltam a Netbalancer-t, de ha van, megnéznék mást, egyszerűbbet is.(a Networx-öt használom, de az nem tud programonkénti bontást)
Új hozzászólás Aktív témák
- Diabetes - Cukorbetegség
- Battlefield 6
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest