- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
rushty #44329 üzenetére
- ScriptSafe
- Umatrix
- Ublock Origin - ez egy kiváló kártékony dolgok +reklám blokkoló de haladó módban lehet tiltani sript-eket is:A NoScript-et és a ScriptSafe-et is próbáltam nekem macerásak voltak és az Umatrix sem egy sétagalapp bár nagyon intuitív a kezelőfelülete. Az UBO teljesen vállalható amúgy sem szoktam rizikós oldalakon járkálni.
-
Cs1csó
titán
válasz
rushty #43951 üzenetére
Általában a keylogger is csak egy kártékony program tehát egy normálisabb vírusirtó (az ismertebb egy tucat) tudja kezelni ezt a problémát is. Nagy divat manapság NEVESÍTENI a védelmeket pl. anti trojan stb. ami csak egy sima kártevő és egy védelmi szoftvernek fel kell venni ellene is a harcot.
Böngésző védelmére Ublock Origin-t használok - természetesen legfrissebb oprendszer és böngésző mellett - a jelszavakra én az FF szinkronizációját használom - de a Google Chrome beépítettje is jó - de lehet pl. Lastpass, Keepass, Bitwarden amúgy volt már róla szó hogy ezek a kisebb cégek sokszor gyengébbek kisebb erőforrásaik vannak mint pl. a Google-nek és ez a biztonságra is kihat. A LastPass-al már többször volt gond.
A háttértár - HDD - tartalmának törlésére pl. kiváló a CCleaner beépített adatmegsemmisítője ami 7 vagy 35 menetes felülírást is tud aki ezután adatot állít vissza az ügyes.
Megjegyzem elég nehéz rájönni a fogalmazásodból, hogy pontosan mire is vagy kíváncsi. Nyugodtan eresztheted bő lére is ha úgy jobban tudod körülírni a problémát amire kíváncsi vagy.
-
pc360
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest