-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
válasz
gulyasa #38278 üzenetére
"A kiindulópont:
Mint köztudott, alapból képernyőmentés lehetséges a [Prt Scr] gombbal. Ha ebből képfájlt szeretnénk, akkor csak úgy lehet, hogy a vágólapra került képernyőképet be kell illeszteni valamilyen képszerkesztő programba (pl. Paint) és onnan lehet elmenteni képfájlként valamilyen választott formátumban (pl. BMP, JPG, stb.)A kérdésem:
Olyan ingyenes képernyőmentésre alkalmas programot keresek, ami mentéskor már egyből egy megadott mappába, megadott kép formátumba menti a fájlt. És ha több mentést is akarok csinálni egymás után tetszőleges alkalommal, akkor pl. a fájlokat sorban ugyanoda menti pl. kép01.jpg, kép02.jpg, kép03.jpg,... stb. fájlnevekkel.Létezik ilyen program? "
Csatlakozok a temahoz.
Szinten winfosra keresek ugyanilyen screengrabbert. -
Zola007
veterán
válasz
gulyasa #38795 üzenetére
az elsőt az ESET fogja meg mint nem megbízható oldal
a FF-ost feltettem, de elköszönt az alábbival és összeomlott a FF
"Elnézést, sajnos valamilyen hiba történt az ePub könyv betöltése közben.. Kérjük segits az ePubReader fejlesztésében, küldj egy üzenetet az epubreader@gmail.com. Köszönjük!
Error: Failed to encode base64 data!"
egyéb ötlet? -
w.miki
veterán
válasz
gulyasa #38763 üzenetére
dehogy tiszta, a felét nem értem annak, amit írtok
Most találtam ezt a programot:
VSDC Free Video Converter
Elvileg tudok benne markereket beadni, a konvertálandó DVD filmbe, és az alapján fogja elszeletelni az anyagot.
2 óra múlva kiderül... -
pc360
addikt
válasz
gulyasa #38645 üzenetére
Szerinted itt hányan használunk ilyet? Jelen esetben a te dolgod lesz kipróbálni az elérhető programokat. Ezt nem fogjuk helyetted megtenni... Így is rászántam 10 percet, hogy megfelelő terméket leljek neked. Ez a legközelebbi, amivel segíteni tudtam. Milliószor akadtam hasonló problémába, hogy speciális appot kerestem egy témakörre, de nem az a legutolsó állomás, hogy a fórumban ismételgetem a kérdést, hanem ekkor jön a kutatómunka...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Autós kamerák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Autóhifi
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest