-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FullGas #13167 üzenetére
Hali!
Általában az nfo fájlokban szokott lenni info arról, hogy hogyan és mivel lehet kitömöríteni azokat a fájlokat (ha egyáltalán csomagolva vannak, nem csak simán felszeletelve)
Robb202
Megnéztem. Az általam ismert letöltök sem bírnak vele. Az lehet tenni, hogy olyan Screen Capture alkalmazást használsz, amivel lehet a képernyőn egy területet kijelölni és azt lementi pl AVI-ba(xvid/divx). Igaz ennek az a hátránya, hogy végig kell nézni/játszani a video-t, de legalább csak 1x...Ilyen progi pl ez: [link]
Igaz, ez lényegesen nagyobb tudással bír, mint amire szükség van, de a kategóriájában az egyik legjobb, sajnos nem ingyenes. Van egy régebbi ingyenes változata is, XP alatt próbáltam, ott szépen működött(hivatalosan XP/VISTA kompatibilis): [link]
(nem kell reggelni, az oldalon ott a letöltő link, meg ha kell akkor egy speckó codek is)Fire.
-
atesss
addikt
válasz
FullGas #13142 üzenetére
Everestben be kell kapcsolni, hogy az adatokat továbbítsa külső programok felé is, "Külső alkalmazások" menüpont.
Van ez a két "Szenzor értékek írása..." is, az nem tudom pontosan mihez kell.
Nekem megy a "Megosztott memória engedélyezése"-vel is.
(Bár itt régebbi everest van fent a lenti gépen, lehet az újabbaknál változott valami.) -
atesss
addikt
válasz
FullGas #13138 üzenetére
Rivatunert tudom ajánlani rá, a Hardware Monitoring részben mindent lehet figyelni, még külső programoktól is át tudja venni az adatokat, pl. Everesttől.
Ez kellhet a CPU hőmérséklethez, bár lehet ezt a Rivatuner is tudja talán alapból, már nem emlékszem.
A Setup / Plugins-nál lehet bekapcsolni a modulokat, ha alapból nem mutatná a hőmérséklet kijelzésére valókat.
És aztán ha megvan a grafikon, azon jobbklikk, és Show on onscreen display, így mutatja játék közben is.
A Rivatuner szervert is valószinűleg futtatni kell hozzá, ha a grafikon mellett látsz egy kis zöld balra lefelé mutató nyilat, arra rá kell menni.
(Erre biztos van valami automatikus megoldás is, ezt majd megnézem, mert nekem is jó jönne.)
FPS-t, GPU-terheltséget, stb. is ki tud jelezni.
Utóbbi nagyon hasznos tud lenni, pl megnézni hogy egy adott játék inkább a CPU-d vagy a GPU-d miatt nem megy úgy ahogy szeretnéd - lehet következteni, hogy mit kéne cserélni !
Milyen gép ez amúgy ?
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged