Hirdetés
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel találgatós topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
válasz
TaliGa
üzenetére
+ 1 a Mega -nak
Bármely mappát ki tudsz választani a felhő szinkronizáláshoz...
End to end, zéró tudású titkosítással kerülnek a felhőbe az adatok...
Esetleg itt egy jó kis összefoglaló, tesztekkel, a különböző felhőszolgáltatásokról...
Illetve a felhős topic -
kivlov
aktív tag
válasz
TaliGa
üzenetére
Goodsync!
Ez kell neked és ezzel oda mented és azt amit csak akrsz.
Időzíthető is hogy milyen gyokrisággal szinkronizáljon oda vissza vagy csak oda.
Sok tárhely szolgáltatást támogat, én leginkább a mega-t ajánlom mert nem olvasgatnak bele az adataidba elég biztonságos és ingyen kapsz 20GB kezdésnek aztán lehet bővíteni is.
De támogatja a Google Drive-ot és a OneDrivot is és sokszor van akcióban.
Ha kell éves licensz írj rám lehet tudok segíteni. -
cigam
titán
válasz
TaliGa
üzenetére
asuswebstore
Ingyen kapsz pár GB tárhelyet, de "gyöngyökért" kapsz akár 1TB-ot is 1 évre. (Ha belépsz az WEB-es felületére szoktak akciós ajánlatokat adni, pl. nekem most 17.99$-ért ajánlottak 1TB-ot egy évre)
Természetesen nem ez a leggyorsabb szolgáltatás, de valamit valamiért ;-)Amiben kitűnik a többi közül, hogy olyan bővítményt (programot) is biztosítanak, amivel fel tudod mapponni a tárhelyet, mint egy meghajtót.
Jó ötlet a helyi és felhő mentés, de kellene még egy 3. offline, ami fizikailag máshol van mint ahol dolgozni szoktál. Ha leég a ház/iroda vagy ellopják a gépet, még mindég marad egy másolatod. Pl. hetente készítés egy teljes mentést a gépről egy külső lemezre, amit máshol tartasz mint ahol dolgozni szoktál.(otthon/munkahelyen, rokon/ismerős, banki trezor)
Erre használhatsz külön mentőprogramot (pl. AOMEI Backupper), de használhatod a kedvenc fájlkezelődet is.
SteveS
Ez fura mert pont most próbáltam ki. A helyi OneDrive mappában készítettem egy teszt mappát, amit azonnal létre is hozott a felhőbe. Ezután kivettem a pipát előle a beállításokban. Amint leokéztam eltűnt a helyi teszt mappa, de a felhőben ott maradt.
Igaz nekem más verzió lehet, mert alul volt folytatás: -
törölt tag
válasz
TaliGa
üzenetére
De, marad másolat, nekem így van a gépen a user / pictures mappa alatt is minden.
Azt viszont nem tudom, hogy lehet-e periódust megadni szinkronizálásra, bár ha jól emlékszem amikor változik a mappa tartalma, akkor feltölti felhőbe is.
De ha ezt kipróbálnátok, akkor először ne az éles adaton hanem valami kamu mappán, illetve csináljatok másolatot a biztonság kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest