- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házimozi haladó szinten
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
#65675776 #7265 üzenetére
Köszi, hogy legalább te megérted
. Amúgy sikerült megoldanom a problémát, az újabb verzió trialjához tartozó encoder jó a korábbi teljes verzióhoz.
cigam: Igen, tudnék venni mpeg2 encoder-t, ingyeneset is föltettem, de azokat a WM Capture nem tudja kezelni, csak azt ami vele együtt települ, ellenben ez a legjobb ilyen jellegű program, amit találtam, a többség nem is tud mpeg2-be menteni. Ami továbbra is azért jó, mert nem terheli a gépet, és a felvételhez mindössze 4-8Gb helyre lehet szükségem, magasabb bitráta és hosszabb játékidő mellett is, szemben mondjuk a tömörítetlen avi-val, ami ami meg akár 100Gb is lehet.
Komolyan érdekelne, hogy egy 2,4GHz-es Celeronon te miként fogsz mpeg4-be rögzíteni szoftveresen. Egymagos, ráadásul ilyen órajelen szerintem csak Nortwood volt, 128kb L2-vel...
Egyébként ne beszélj nekem elég gyors vinyóról, otthonra kell ez a program, az van, amit az adataimnál látsz, nem videófeldolgozó munkaállomás, csak sima home PC. -
cigam
titán
válasz
#65675776 #7265 üzenetére
Mé nem lehet értelmezni amit írok? mondom lossless gyk veszteségmentes, vagyis tömörítés nélküli. Nem tömörít semmit, csak bepakolja a konténerbe oszt jónapot.
MediaEncoder-ben kiválaszthatod hogy tömörítés nélküli (vagy olyant amit a géped is elbír) stream-et mentse
In Screen Capture 7:
Lossless desktop video capture
Low frame rate
Optimized for moderate speed processors with moderate bus throughput.http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/howto/articles/screencap.aspx
Vagy pl.
http://www.compression.ru/video/ls-codec/screen_capture_codec_en.html
is lehet 1 megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest