Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Köszi...
Azt is ismerem, és valójában nem ekkora távolságokat akartam áthidali,, arra tökéletes a távoli asztal elérés! ...hanem helyben, itthon szerettem volna valami olyasmit elérni, hogy egy "gyengébb" géppel,(egyszerűbb laptop) használjam az erősseb gép előnyeit(játék, filmnézés, esetleg az Adobe Premiere-jével dolgozni)!
Gondoltam, hátha tartunk már ott hogy "egy laptopot, csak mintegy megjelenítőt használjam,,,az erős gép erőforrásai fölött".Most próbálgattam a "Radmin"-t is, de az sem gyorsabb véleményem szerint mint a Távoli asztal...vagy legalábbis nem mérvadóan...
Akkor várok még egy-két évet ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PH! Darts
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- VGA kibeszélő offtopik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi