Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Köszi...
Azt is ismerem, és valójában nem ekkora távolságokat akartam áthidali,, arra tökéletes a távoli asztal elérés! ...hanem helyben, itthon szerettem volna valami olyasmit elérni, hogy egy "gyengébb" géppel,(egyszerűbb laptop) használjam az erősseb gép előnyeit(játék, filmnézés, esetleg az Adobe Premiere-jével dolgozni)!
Gondoltam, hátha tartunk már ott hogy "egy laptopot, csak mintegy megjelenítőt használjam,,,az erős gép erőforrásai fölött".Most próbálgattam a "Radmin"-t is, de az sem gyorsabb véleményem szerint mint a Távoli asztal...vagy legalábbis nem mérvadóan...
Akkor várok még egy-két évet ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest