-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hotkar
senior tag
válasz
kovacs65
üzenetére
És a két kép között hány apró eltérést kell keresni? Én speciel egyet sem látok...
Ezt egyébként lehet automatizálva is csinálni? Úgy értem, több fájlt kijelölve, paraméterként megadni a fájlnevet?
Az én TC-m még 9.50-es, abban nem találtam ilyet. Illetve majdnem, mert az Atributumok módosításánál lehet a készítési időt változtatni, de fixen beírt értékre. Az itt nem jó, mert megőszül a delikvens, mire a 850 fájl végére ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Star Wars rajongók
- Gumi és felni topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest