-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
King Unique #49543 üzenetére
Nem úgy tűnik pedig, hogy bármit is tömörítene. A felcsatolt VHD tulajdonságai (F: ) is azt mutatják, hogy márpedig illett volna megcsinálnia hiba nélkül a WinPE-nek.
Természetesen utána mentem a hibának is ("Reasons of system restore failed no disk can be used") és próbáltam Diskpart-tal törölni mindent a cél lemezen, de úgy se volt jó.
Ez akárhogy is nézem az elvileg működnie kéne, de mégse esete, ami élettapasztalatom szerint elég tipikus az összes Windows verzión a Rendszervisszaállítás kapcsán. Nekem ez vmiért soha nem működött, még a sima "Visszaállítás egy korábbi mentési pontra" se, egyszer se abból a maréknyi alkalomból amikor igazán kellett volna az elmúlt 20 évben kb, Win98-tól kezdve.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest