Hirdetés
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Mekkora fájlokat kell letöltened?
Ha van egy link gyűjteményed amit le szeretnél tölteni, minden sorban egy másik link amit mindenféle kattintgatás nélkül, simán le lehet tölteni, (közvetlen link) akkor én lehet írnák erre egy PowerShell scriptet, ami egyenként letölti neked ezeket a fájlokat mondjuk egy txt-ben tárolt lista lapján, és egy megadott helyre le rakja.
Ha publikus dolgokat szeretnél letölteni, akkor egy 10-20 soros minta fájl tartalmat fel tölthetnél, hogy lássam miről van szó, vagy legalább a struktúra világos legyen. -
poirot
őstag
JDownloader 2 program. Magyarul is tud, a nem befejezett letöltéseket tudja folytatni. Időnként próbálja a fizetős részt javasolni, de nem vészes.
Megnéztem a letöltési listámat, szerintem jóval több van, mint 300, amit azért nem törlök, mert így figyelmeztett, ha valamit már letöltöttem.
Most látom, hogy 200 ezret írsz ? Na olyannal még nem találkoztam, szerintem az már gép függő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest