-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
PistiSan #49666 üzenetére
Ez mindaddig jó, míg egyszálú, nem egymásra épülő és egyszemélyes a feladatlista, és nem nagyon kell fájlokat csatolni. Persze, az oszlopokkal lehet kicsit szórakozni, de amint több projecten dolgozol, hamar átláthatatlanná, jellegtelenné válik.
Ha kicsit is több kell, akkor Trello – egészen más dimenzió. Projectenként egy tábla, azon belül oszlopok, majd kártyák, a kártyákon pedig bármi (leírás, képek, egyéb csatolmányok, listák, határidő, hozzárendelt user, hozzászólások). Mindent drag n' droppal dobálhatsz. Egy jelenleg épp nem túl aktív tábla pl. a NeszeTools-hoz, de a szerkezet látszik:
-
woodworm
veterán
válasz
PistiSan #49039 üzenetére
A google maps tud importálni csv fájlból.
-
Vesa
veterán
válasz
PistiSan #46262 üzenetére
Ez is érdekes, azt írja tud ilyet, még rövid lejáratú kulcsokkal is képes levelet küldeni. Ki fogom próbálni, köszönöm!
r4z
Ez is jó lenne egyébként, csak itt az a problémám, hogy az üzenet olvasásakor ki lehet másolni a szöveg tartalmát, erre még egy dedikált gomb is van, tehát innentől túl sok értelme nincs sajnos. Azért köszönöm! Kár, hogy nem tiltható ez a funkció, akkor lenne az igazi. -
törölt tag
válasz
PistiSan #45132 üzenetére
Olyan érdekességet tapasztaltam W7 alatt PS-ben megismételve a feladatot. Hogy W7-en az SHA256 hash-t kétkarakteres szóközös bontással írja ki a folyamat végén. Ellenben W10-en ezt egybefüggő karakter sorban dobja ki. Az generált összeg mindkét esetben jó, viszont összevetni kényelmetlenebb a tagolt karakter sort. Persze nem lehetetlen.
Ez valami sajátosság vagy PS verzióbeli különbség? -
-
válasz
PistiSan #45074 üzenetére
Köszi szépen a programot
Ha jól értem, akkor a "Get-ChildItem -Directory -Recurse" parancs hatására minden egyes alkönyvtárba belelép, ami a (példádban) a d:\teszt alkönyvtárban van.
Van ilyen parancs arra is, hogy az adott könyvtárban lévő fájlokat is feltérképezze és a nevüket egy változóba belerakja? Ugyanis sajnos előre nem tudom megadni a fájlok nevét, mert az más és más minden alkönyvtárban
-
dqdb
nagyúr
válasz
PistiSan #44794 üzenetére
Ami lejön a gépedre, az általában elkapható. Ha pedig az ráadásul szabványos, akkor általában van rá tool.
-
pc360
addikt
válasz
PistiSan #44441 üzenetére
Megtörtént azóta, kikerült az összefoglaló. De az csak egy kivonata gyakorlatilag az oldalamnak, úgyhogy ötletadónak főleg az utóbbit tudom javasolni, mert ott képeket is mellékeltem, és attekinthetőbb a formátum.
Többieknek: óhaj-sóhaj-baki-hiányosság jöhet, az összefoglalót frissen gondoltam tartani innentől fogva. Ez csak az első verzió, és biztosan változnak még a dolgok. Máris találtam benne hibát.
Eleve az Androidos topik rosszul van linkelve, valami félrement.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged