Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Faterkam
üzenetére
Én a szkenneremhez kapott gyári kezelőszoftvert indítom, abba beállítható hogy előnézettel induljon, és lehet benne bármikor előnézetet kérni, valamint beállítható több kimenet (nyomtat, ment, küldés az Abby Fine raderre, ez utóbbit választva ebben van PDF export lehetőség.
Ha ilyenre gondoltál.
1 klikkes megoldást sajna nem tudok, vagyis a szkenneren van 2 programozható gomb de akkor meg nincs előnézet, érthetően. Azonnal nyomtat (fénymásoló funkció) vagy a teljes területet beolvassa és nyitja a readert, vagy amit beállítok.Kipróbáltam, küldés Open Office, képként, az meg elmenti pdf-be, működik. De természetesen csak kép, nem lehet benne keresni stb.
Az Abbyt vagy valamilyen szövegdigitalizálót nem lehet kikerülni ha szöveges formátum kell.Nekem az Epson szkenneremhez ajándékba van egy teljes Abby Fine Reader, de próbáltam más pc-re telepíteni, csak Epson szkennerrel működik. Nem lehet meghekkelni, okos...

Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi