-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
bluemirage #42930 üzenetére
Köszönöm válaszod! Jelentem, van fekete keret mind a TV, mind a PC lejátszásnál. A 16:9 TV-n sokat nem tudok variálni, mint ahogyan a PC 16:9 monitorán, vagy lejátszón sem.
Amit látok:
Ha ilyen, 4:3 videót játszok le, normális a 2 oldali fekete:Na de!!! A DVD film, amit átkonvertáltam:
Azaz 10:8 képarány! Valószínű ezt nem tudja kezelni egyik lejátszó / megjelenítő sem!Ezek szerint a DVD filmjeinben van a hiba!
A DVD lemezeim saját szalagos Sony kamerával készített felvételek, amiket 10+x éve Sony kamera- PC Firewire csatlakoztatással vittem át PC-re és onnan készítettem a felvételekből, ki tudja már mivel DVD lemezt.Szóval ha a fentiek vannak, tudok rajta javítani, módosítani?
Mármint átkonvertálni 10:8 képarányból (fene tudja mi volt az eredeti videókamera felbontás), de vagy 4:3, vagy 16:9-be?
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest