Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszönöm válaszod! Jelentem, van fekete keret mind a TV, mind a PC lejátszásnál. A 16:9 TV-n sokat nem tudok variálni, mint ahogyan a PC 16:9 monitorán, vagy lejátszón sem.
Amit látok:
Ha ilyen, 4:3 videót játszok le, normális a 2 oldali fekete:

Na de!!! A DVD film, amit átkonvertáltam:

Azaz 10:8 képarány! Valószínű ezt nem tudja kezelni egyik lejátszó / megjelenítő sem!Ezek szerint a DVD filmjeinben van a hiba!
A DVD lemezeim saját szalagos Sony kamerával készített felvételek, amiket 10+x éve Sony kamera- PC Firewire csatlakoztatással vittem át PC-re és onnan készítettem a felvételekből, ki tudja már mivel DVD lemezt.Szóval ha a fentiek vannak, tudok rajta javítani, módosítani?
Mármint átkonvertálni 10:8 képarányból (fene tudja mi volt az eredeti videókamera felbontás), de vagy 4:3, vagy 16:9-be?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Microsoft Excel topic
- Óra topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AZONNAL JÁTSZHATÓ Battlefield 6! CSAK 20E Ft.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest