Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Ezeket a CD-ket mindenképpen újra lemezre akartam lementeni. Ez ilyen nosztalgiázás inkább.
Végül egyszerűen és gyorsan megcsináltam az IMGBurn-el. De köszönöm a javaslatokat. Később még jól jöhet.(#42511) ollie
Nem E-bay. MediaMarkt. Olcsónak sem mondanám éppen. De utána olvasgatva, másoktól érdeklődve egyáltalán nem annyira ritka jelenség ez, mint néhányan gondolják. Mindegy, tanultam belőle. Telefonba soha többet SD kártya. Következő vásárlásnál, majd figyel az asszony is arra, hogy mekkora a belső tárhelye.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged