-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
hát én már ezt offline csináltam meg, egy PC-s programmal. van most egy szűz új telefonom, a jó számokkal (kb. 750) meg egy új gmail fiókom csak ezekkel a számokkal. de a régi telefonjaimat akkor inkább ne szinkronizájam ide ugye, mert akkor nem csak a gmailből tölti le a kontaktokat a telóra, hanem a telefonból is vissza minden szemetet.
a szinkronizálást, mint folyamatot azért nem szeretem, mert az entrópia irányába hat. minden megjelenik mindenhol, mindent mindennel összekever. amikor van pl 2 telefonom, egy céges, meg egy privát, és nem akarok mindenhol minden telefonszámot, azt nem tudom sehol egy felületen belül kezelni. pl beixelgtek, 400 számot és küldés céges telóra, mejd beixelgetek részben másiki 400-at és küldés magán telóra. a számítástechnika mai állása szerint csak mindet mindenhol megjeleníteni tudnak a programok, szelektálni, szűrni nem
marad a jó öreg tcm, meg a manuális, egyenkénti átnézés, másolás, törlés...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- EAFC 26
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Battlefield 5 PC SteelBook és játék
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest