- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
hát én már ezt offline csináltam meg, egy PC-s programmal. van most egy szűz új telefonom, a jó számokkal (kb. 750) meg egy új gmail fiókom csak ezekkel a számokkal. de a régi telefonjaimat akkor inkább ne szinkronizájam ide ugye, mert akkor nem csak a gmailből tölti le a kontaktokat a telóra, hanem a telefonból is vissza minden szemetet.
a szinkronizálást, mint folyamatot azért nem szeretem, mert az entrópia irányába hat. minden megjelenik mindenhol, mindent mindennel összekever. amikor van pl 2 telefonom, egy céges, meg egy privát, és nem akarok mindenhol minden telefonszámot, azt nem tudom sehol egy felületen belül kezelni. pl beixelgtek, 400 számot és küldés céges telóra, mejd beixelgetek részben másiki 400-at és küldés magán telóra. a számítástechnika mai állása szerint csak mindet mindenhol megjeleníteni tudnak a programok, szelektálni, szűrni nem
marad a jó öreg tcm, meg a manuális, egyenkénti átnézés, másolás, törlés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest