-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
bluemirage #40214 üzenetére
Nem én tehetek róla, hogy csomó film DD 2.0. Nem hiszem, hogy nem fért volna rá, pláne az amúgy is 100-200kbps-os csatornáival akármire. Még ha legalább a beszéd arról jönne, amerre a cselekmény, de nemigen. Na mindegy, itt én még semmilyen módszert nem tudtam meg, még csak ott tartunk, hogy nem lehet, meg hogy a dolby nem dolby, és a sztereó, és a dolby 2.0 ugyanaz, mert ők így döntöttek, és én vagyok a hülye, mert tudom, hogy a lejátszók dolby dekóderrel szétbontják több csatornára. Ezt én csak beképzelem. Az egész nap erről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Béta iOS-t használók topikja
- Assetto Corsa EVO
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest