- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keef_Lee #40032 üzenetére
mpeg fájlok újrakódolás nélküli vágáshoz:
cutterman 1.70
Használtam W8.1 alatt még tavaly év elején. 1-2 óra alatt kellett egy cégnek egy már létező promo DVD-jéből, már elévült részeket kivágnom úgy, hogy nem romoljon a vágott változat minősége. Hirtelen ezt találtam és bevált. Persze azóta sem használtam...
Letölthető erről a szakmai portálról még.A hivatkozott oldal alján van még néhány alternatíva,ha jó látom az keresett tmpgenc-es cucc is köztük van.
Jó szórakozást -
brd
nagyúr
válasz
Keef_Lee #40032 üzenetére
AviDemux, vagy DVBcut. Mindegyiknek a legnagyobb erénye, hogy ingyenes, és tudja, amit szeretnél.
Egyéb kritikákkal valószínűleg joggal illeted őket, de működnek (a DVBCut-on nemtom', mit csinál Win10-zel, lehet, azon már nem jól működik, bár nem kellene gondot okozzon neki). A Shotcut az viszont tuti, hogy problémás egy adott méretű mpeg felett, azért nem is használom (én 34 GB-osakkal próbáltam, azzal rendszeresen elhajlott szerkesztgetés közben, a fenti programok viszont megették probléma nélkül).
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest