Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Ne már, hogy ez olyan bonyolult legyen!
(Katt a linkre, ott egy kép a programból. És rajta sok bélyegkép az előnézettel. Az történik a képpel, ha az adott szűrőt választod.) Az egyéb alap dolgok is könnyen megvannak, mert az ikonok is hasonlóak. A fejlesztők oldalán sok oktatóanyag van a (normál esetben fizetős) programhoz, és annak is érthető, aki nem jól tud angolul, mert sok a képi magyarázat. Azért egy kevés nyelvtudás nem árt, ez igaz.
De én nem erőltetem rá senkire, viszont szívesen kipróbálom a számomra új programokat, ha időm engedi. (Nyár óta nem jutottam még odáig, hogy a Nik Collectiont telepítsem, nem hogy ki is próbáljam
Pedig nagyon fúrja az oldalam.)Joker88:
Szívesen!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- BestBuy ruhás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Temu
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Katt a linkre, ott egy kép a programból. És rajta sok bélyegkép az előnézettel. Az történik a képpel, ha az adott szűrőt választod.) Az egyéb alap dolgok is könnyen megvannak, mert az ikonok is hasonlóak. A fejlesztők oldalán sok oktatóanyag van a (normál esetben fizetős) programhoz, és annak is érthető, aki nem jól tud angolul, mert sok a képi magyarázat. Azért egy kevés nyelvtudás nem árt, ez igaz.
Pedig nagyon fúrja az oldalam.)