-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsoltzsolt #37913 üzenetére
<yahoo weather>
Van Droid-ra és IOS-re. És lesz is, mert sokan használják....(én is) Az időképnél szerintem jobb még Magyarországon is.
Nincs Windows Mobile-ra (W10M, WP8.1) és asztalira sem.
Az app-ok (tehát nem programok) tekintetében a Windows halott. A mobilos teljesen, de asztalin sem kell túl sok jóra számítani. Most renoválják az egészet, azaz szedik le a csempéket.De nem fogják visszarakni
Hiába vergődik az MS a W10-el, csak produktiv (pl. céges) környezetben marad a Windows hosszú távon. A cégnél a nyáron állunk át sok száz munkaállomással több országban W10 + Office 365-re (7/8.1-ről és office 2007-ről). Ennek a lépésnek van is értelme. Az otthonokból meg kopnak ki a Windows-os eszközök rendesen.Szerintem csináljon egy csini asztali, felhöcskés ikon-t, ahhoz ilyesmi linket rakjon be.
https://www.yahoo.com/news/weather/hungary/budapest/budapest-804365
A C/F választás a böngésző cookie-ban tárolja. és akkor egy kattintásra megvan az időjárás. Ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest