Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
bluemirage #37407 üzenetére
Miért pont én?
Én értettem, teljesen jól leírtad. Azon kívűl, hogy melyik ujjamat harapjam meg (egy albumhoz állítom be, vagy dalonként) teljesen jó módszer. Viszont "csak" kivezérlést maximalizálja, de nem módosítja az energiatartalmát. Pedig a hangerőérzet az energiaszintel van összefüggésben (RMS). Ehhez pedig már komolyabb plugin ill beállítás szükséges. Ha a foobar kezeli a VST plugin-eket, érdemes eljátszani pl. ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest