-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
TheProb #35362 üzenetére
"programokon belüli fordító érdekel, pl bmilyen angol nyelvű programban gombok, leírások, menüpontok, esetleg popup-ok, stb."
Mármint úgy érted, hogy bármilyen program bármelyik ablakának bármelyik részére ráböksz, akkor hánemigazmá', hogy nincs egy program, ami azt lefordítja? Necces lesz ilyet találni.(#35324) Vertigo18:
"Itt is egy szavazat a KeepVid-re, illetve mondok egy sajátot, 4k Video Downloader!"
Sajnos a 4K Video Downloader sem tud letölteni elég sok számot YouTube-ról, pedig korábban én is komáltam, de mostanában egyre többet fedezek fel, amit nem tud lehúzni, és mindig a legfrissebb változatot próbáltam, amikor gond volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Warships
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest