Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Így van és tudom, de nem egészen.
Azzal az a gond, hogy külön ablakot nyit annak amit kinagyít, ergo plusz hely. Nekem olyan kéne, ami az alatta lévőt is nagyítja. Érthetőbben: Van egy 640x480-as alkalmazás a képernyőm közepén. Ezt nem tudom kinagítani, úgy hogy a nagyított képernyő ezen legyen elve, mivel alatta van és nem látja.Tehát valami olyasmi kéne, hogy kijelölöm a területet, ezt nagyítsd real time-ban, függetlenül attól, hogy a nagyított ablakot én hova huzkodom. Attól még hogy rajta van még fut mögötte a kicsi. Remélem érhető voltam.
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Azzal az a gond, hogy külön ablakot nyit annak amit kinagyít, ergo plusz hely. Nekem olyan kéne, ami az alatta lévőt is nagyítja. Érthetőbben: Van egy 640x480-as alkalmazás a képernyőm közepén. Ezt nem tudom kinagítani, úgy hogy a nagyított képernyő ezen legyen elve, mivel alatta van és nem látja.