Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
A kulcsszavakkal eddig is tisztában voltam. Sejtésem szerint szimpla fájlszinkronizáló programot keresel, csak te idekeversz mindenféle mappaneveket, amikről azt sem tudjuk, hogy micsodák.
Az ilyen fájlszinkronizálókban olyan mappákat (és fájlokat) választasz ki, amilyeneket csak szeretnél. Kell egy forrás és kell egy cél, ezek közül mindkettő lehet lokál vagy távoli (FTP, másik gép stb.). Lehet az egyik oldalról tükrözni a másikra, de kétirányú is lehet a fájlmozgás. Minden a beállítások kérdése.
Amik még szóba jöhetnek: FreeFileSync, de a SyncBackPro-nak is van ingyenes változata: SyncBackFree. Ezeknek semmi közük a felhőhöz (hacsak nem feszegetjük a fogalmat, és nevezzük ki az FTP-re mentést is annak). De azt megcsinálhatod, hogy pluszban az FTP vagy valamely másik mappád egy felhő-kliens mappáiba is szinkronizálod, így a felhőben is keletkezne egy másolatod. Ezért kérdeztem, hogy pontosan mivel mit szeretnél csinálni, mert úgy jobban le tudtam volna írni.
localhost:

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest