Hirdetés
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
tigerscorpio
üzenetére
Én még figyelmedbe ajánlom az alábbi bill. kombókat is:
- ALT+PRNTSCRN -csak az kijelölt ablakot menti vágólapra
- BALSHIFT+ALT+PRNTSCRN- ugyanaz, csak bekapcsolja a "magas kontraszt" módot. -
zone
őstag
válasz
tigerscorpio
üzenetére
PicPick sokat tud és otthoni használatra ingyenes.
(#26085) LonGleY
A Performance Monitorban az nem tetszett, hogy nem feltűnő a kiugró érték a grafikon megjelenítés miatt, a CUIT-nál meg az, ha feltűnően villog.
-
LonGleY
veterán
válasz
tigerscorpio
üzenetére
Prtscrn + IrfanView.

A Paint-et (nameg a beépített képnézegetőt) felejtsétek már el! Ocsmány férgek.
Az IrfanView-t viccen kívül ajánlom. Felpattintod vele a képet (vagy ctrl+v paranccsal bemásolod a vágólap tartalmát), és egy laza egérhúzással kijelölöd a kívánt területet (nem kell külön eszköztárból választgatni). Utána nyomsz neki egy kivágást (ctrl+y), és S betűvel mented valahova normális jpg-ben, vagy még inkább png-ben.
Egyébként én WinSnap-et használok, úgy van beállítva, hogy csak az aktív ablaktartalmat menti, ráadásul rendesen körbevágva, árnyékolva, átlátszóságot kezelő PNG formátumban (sok programról / szöveges tartalomról csinálok screenshotot, ahol a png előnye igencsak megmutatkozik). De fizetős / kacsintós.
A másik, ami ígéretes: Greenshot. Ez ingyenes, és szintén tud ablak körbevágást (bár még sok-sok próbaverzióval ezelőtt volt benne még pixelhiba, amit jeleztem a fejlesztőnek). :] Talán azóta ablakgörgetős screenshotot is tud, nem vagyok benne biztos. Mindenesetre nagytudású, fasza darab.
#26082 olivera88: Bármilyen képszerkesztő. Kiretusálod, és hasonló fonttal újra rányomod a feliratot. Erre jók: Paint.NET (nem Paint!), GIMP vagy Photoshop - ezek elég precízek. A képlink pedig nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi